Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, van olyan aki szintén...

Lányok, van olyan aki szintén valamiért nem szeret mezitláb lenni mások, esetleg fiúk előtt?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert én se szeretem, de nem igazán tudom megfogalmazni, miért, nem ronda de nem is szép a lábfejem, és főleg fiuk előtt zavar..Nektek mi az oka? A lábfétisesek miatt, vagy esetleg nem szeretitek ahogy kinéz?

2022. jan. 19. 14:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
Engem nem zavar, ha mások is látják. Akkor se, ha mondjuk koszos a talpam, szeretek mezítláb lenni, emiatt sokszor olyan amúgy is.
2022. jan. 21. 14:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Senkit sem akarok a rosszullétbe kergetni, se nőt, se férfit. :D Nem hordok nyitott cipőt, csak otthon vagyok zokni nélkül. G.cicsúnya a lábam :D
2022. jan. 26. 19:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem a legszebb a lábam, nagy,széles, kicsit bütykös. Régebben zavart, de már nem érdekel, szeretek mezítlábazni. L.
2022. ápr. 22. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!