Lányok, van olyan aki szintén valamiért nem szeret mezitláb lenni mások, esetleg fiúk előtt?
Én konkrétan a lábfétisesek miatt.
Mármint strandon persze oké, de olyan extrém undorító dolgokat olvastam itt a szájukból, hogy tavaly óta szandált se hordok.
#1 szóval vadidegenek mondtak valamit, nem is modntak, írtak, és ezért nem hordasz szandált, jól értem?
szerintem meg mezítláb lenni jó.
Jah, fűben sétálni én is szeretek, de mondjuk egy budapesti utcán hentergő hányás, kutyasz@r, szemét és egyebek nem annyira gusztusosak, hogy abban gázoljak. :D
Én a belvárosban dolgozok, ott nem ez a jellemző. :D
A homokos tengerpart tényleg nagyon kellemes.
Engem valamiért mindig is taszított a lábak látványa (nem tudnám megmagyarázni, miért), így a sajátomat se mutogatom. Erre tettek rá a lábfétisesek még egy lapáttal. (És nem is csak a gyakoriról beszélek, hanem konkrét fétises ismerőseim vannak, akiktől elég para dolgokat hallottam már. Nincs kedvem a megjegyzéseiket hallgatni rendszeresen, ha véletlenül papucsban/szandálban vagyok.)
Egyébként nem vagyok azért szandálfóbiás se, nagyon ritkán hordok nyáron, ha az illik az outfitemhez, nem kell sokat gyalogolni, és nem megyünk “koszos” helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!