Ezek az összeállítások utcára viselhetők vagy túl hivalkodók?
Uristen iden telen nekem is ez a maniam, de en a lightosabb teddy kabattal meg az egyszeru muszormekkel tolom. Ha tehetnem, biztosan lenne par ilyen szettem is itthon, de en tulsagosan besz#ri vagyok magabiztosan viselni atlagemberkent. Nekem olyan rich bitch wife beutese van, viszont tomegkozlekedni meg boltba jarni azert en sem vennem fel, feltenem a kabatot nagyon. Na meg igen, itthon ez roppant feltuno viselet es sajnos nem a jobbik ertelemben fognak bamulni miatta, pedig szerintem lehet nagyon izlesesen is viselni:(
A vicces az, hogy ez aztan telibe noies viselet, itt sirnak csomoszor, hogy a nok miert oltozkodnek manapsag slamposan, de amikor egy igazi csajos szettrol van szo, akkor mar izlestelen, meg golddigger xd
Mindenhova a hosszu nercbundaimban/egyeb allat bundaimban jarok bkk-n is szupermarketbe is . Senkit nem erdekel.
Az elso roka ,az mar tul meleg Budapestre mostanaban.
10-es, fekete szormem van es kuldtem egy kepet az egyik baratomnak, ugyanezt mondta, hogy ugy nezek ki mint egy orosz oligarcha lanya 😆
Szerintem jol nez ki, en szeretem a szormet, legyen akar igazi vagy mu.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!