1/11 anonim válasza:
Színházba, esküvőre, temetésre, tárgyalásra gáz. A hétköznapokra jó.
2/11 anonim válasza:
Én nem vagyok lány, de mint fiú szerintem elmegy (annak ellenére hogy nem az én ízlésem), persze attól függ hogy ki hordja és hogy illik-e az adott személyhez, van akin ez tök jól nézne ki és van akin nem.
3/11 anonim válasza:
Az a kabát már pokolian elcsépelt. Mindenkin azt látom. Uncsi.
5/11 anonim válasza:
Kamaszokon meg nagyon fiatalokon oké, de mondjuk 25 éve kor fölött már furcsállnám, ha valaki így öltözne.
6/11 anonim válasza:
A cipő meg a gatya annyira nem tetszik
7/11 anonim válasza:
Szerintem gáz, vannak ennél jobb öltözetek is, akkor valaki miért választaná ezt? xd
10/11 anonim válasza:
Nekem tetszik, 25 felett is. Nyilván nem eseményre, de hétköznapokat tök oké. Most ha valakinek olyan a munkája, az úgyis elegánsabban öltözik, akinek meg nem, az minek feszengjen öltönyben. Nekem a harmincas ismerőseim nagyrésze is hasonlóan öltözik. Nem értem mi furcsa egy farmeron , egy bőrdzsekin meg egy tornacipőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!