Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Maxiruhához milyen cipő illik?

Maxiruhához milyen cipő illik?

Figyelt kérdés

Nyáron hivatalosak vagyunk esküvőre.

Mindenképpen maxiruhát veszek fel viszont a cipővel bajba vagyok mert magassarkút nem szeretnék!

Milyen cipő illene a ruhához? Akár linkkel vagy képpel együtt várom a tanácsokat:)

A ruha színe vagy púder lesz vagy rózsaszín

2022. jan. 16. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Sokat segítene, ha látnánk, milyen stílusú a ruha. De általánosságban: ha a magassarkú kizárva (pedig azzal mutatna igazán jól), akkor egy szebb balerinát vennék fel hozzá a helyedben.
2022. jan. 16. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Amivel nem lőhetsz mellé, az a fekete vagy fehér balerinacipő.
2022. jan. 16. 17:10
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Még egy szavazat A balerina cipőre. Egy lapos talpú szandál nem biztos, hogy alkalomhoz, ruhához illő. A sportcipő meg kizárva, az biztos.
2022. jan. 16. 17:20
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
Előző vagyok, nude, halvány rózsaszín, vagy fekete balerina lehet jó. A fekete akkor igazán jó, ha van még fekete kiegészítő, pl: táska, öv...
2022. jan. 16. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Én szandállal venném fel.
2022. jan. 16. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
Maxi ruhához nem is illik a magassarkú,és a balerina se a legjobb választás.Szerintem lapos elegáns szandállal
2022. jan. 16. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
21%
Balerina vagy félcipő.
2022. jan. 16. 18:37
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

A ruhát nem tudom belinkelni sajnos mert valamiért nem azt teszi be amit szeretnék.

Alkalmibb ruha lesz tehát nem virágos vagy mintás hanem sima egyszerü letisztult, deréktól felfelé csipkés nyilván alatta egy plussz anyaggal:) vagy infinity ruha ami többféleképpen megkotheto ezt még nem döntöttem el.

Szerintem akkor a balerina lesz a befuto:)

2022. jan. 16. 23:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sportcipő kivételével bármilyen mert maxi ruha úgy csinos ha egyáltalán nem látszik a cipőd
2022. jan. 20. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!