Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a csizma illik?

Ez a csizma illik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A képen lathato

[link]

(legalábbis nagyon hasonló) szövetkabathoz szeretnék cipőt/csizmát.

[link]

Szerintetek ez jo hozza amit linkeltem? Milyen csizma illene hozza a mindennapokban? Annyi a kikötés hogy ne legyen magassarku max egy picit, vagy telitalpu legyen mert kitorom a labam 😅 mit tudnátok hozza ajánlani? (ha linket is küldenetek hozza az lenne a legjobb 😊)

Nem vagyok nadszal, de kövér sem, szóval a nagyon hosszú csizma sem lenne jo.(gondolok itt a combig erő labbelikre) Leginkább a bokacsizma felé hajazok.

Köszönöm szépen a segítséget előre is 😊

2021. dec. 14. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jól néz ki!
2021. dec. 15. 00:26
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Ha neked ez tetszik akkor hajrá

Nekem ez a cipő semmilyen emberre/lábra egyértelmű nem..

A szövet kabatrol az elegáns megjelenés ugrik be nekem

Erről a ciporol meg ne haragudj de az hogy a faluban van egy kis kínais es az osszes roma ott vesz ilyen dolgokat...

A kettő számomra nagyon eltero stílus

A deichmanban szoktam látni lapos talpú elegánsabb bomacsizmakat, erdemes korulnezni, nem horror ár

2021. dec. 15. 08:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
*bokacsizmákat bocsi
2021. dec. 15. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon jól áll majd biztos :)))
2021. dec. 15. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:

A kabát szép, de térdig érő csizma jobban passzolna hozzá. Szoknyával vagy nadrággal hordod?

Térdig érő csizmák: [link] és [link]

2021. dec. 27. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!