Férfiként bőrdzsekihez és bőrgatyához milyen cipő illik?
Nem vagyok nagyon divatkövető, de a jelenlegi cipőmmmel (kék asics gel) nagyon hülyén nézne ki a bőrgatya, ezért nem is szoktam viselni utcán.
Viszont már 4 éve használom a cipőm, minden nap azt veszem és kezd kicsit szétmenni, gondoltam akkor veszek valami stílusosabbat, ami illik a bőrnadrághoz is.
Bőrdzseki leginkább erre hasonlít:
Nadrág ilyesmi:
Amiket kinéztem cipők:
(Acélbetétes katonai bakancsok nem tetszenek, de ahogy észrevettem a legtöbben hasonlót vesznek fel bőrgatyához koncertekre pl.)
A b*zizók és az állatvédők pls kíméljenek, köszi.
Esetleg még annyi érdekelne, hogy egy bőrcipőt is lehet napi szinten használni, vagy inkább másikkal felvátva, illetve hogy kb hány évig bírja. :)
Köszönöm a normális válaszolóknak!
#4 mi nem volt érthető, hogy a b*zizók kíméljenek?
#1 Azt tudom hogy tartós anyag a bőr, a dzsekim is jól bírja napi használattal :) (Persze rendszeres kezelés mellett)
A mostani cipőmnek is inkább a bélése ment tönkre, de gondolom ez nagyban függ a márkától is.
#2 Sajnos nem tudom mi a neve annak a fazonnak, ha valaki le tudja írni, azt megköszönöm.
#3 fejkendőm van, de cowboy csizmák nem tetszenek :D
Szerintem akkor ilyen lágybőrű bakancsot keress hozzá az nem fog úgy elütni a nadrágtól.
Én megpróbálnék hozzá "chelsea boot" típúsú bakancsot annak nincs fűzője
#8 Mármint a chelsea boot?
Amiket kidobott rá azok ilyenek voltak:
Ami a képen van azon viszont van csat meg szíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!