Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiként bőrdzsekihez és...

Férfiként bőrdzsekihez és bőrgatyához milyen cipő illik?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagyon divatkövető, de a jelenlegi cipőmmmel (kék asics gel) nagyon hülyén nézne ki a bőrgatya, ezért nem is szoktam viselni utcán.

Viszont már 4 éve használom a cipőm, minden nap azt veszem és kezd kicsit szétmenni, gondoltam akkor veszek valami stílusosabbat, ami illik a bőrnadrághoz is.

Bőrdzseki leginkább erre hasonlít:

[link]

Nadrág ilyesmi:

[link]

Amiket kinéztem cipők:

[link]

[link]

[link]

[link]

(Acélbetétes katonai bakancsok nem tetszenek, de ahogy észrevettem a legtöbben hasonlót vesznek fel bőrgatyához koncertekre pl.)

A b*zizók és az állatvédők pls kíméljenek, köszi.

Esetleg még annyi érdekelne, hogy egy bőrcipőt is lehet napi szinten használni, vagy inkább másikkal felvátva, illetve hogy kb hány évig bírja. :)

2021. nov. 9. 13:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Martens, Timberland, Caterpillar.
2021. nov. 11. 10:00
 22/23 anonim válasza:
100%

Bőrgatyához a bakancs jó kiindulás. Nem kell, hogy acélbetétes legyen. Az első link külön jó.

Ha nézel picit magasabb szárút, akkor a gatyát a bakancsba tűrve és kívül is tudod hordani. Amihez épp kedved van.

Illetve ha a gatya szára picit szűkebb (nem áll el nagyon a vége), akkor fekete / barna chelsea boots-szal is fasza.

2021. nov. 11. 19:13
 23/23 anonim válasza:
Hát ezek nagyon csúnyák. Amit a 6-os linkelt az jó. Nekem teljesen más stílusom van de azt még en is fel venném
2022. jan. 13. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!