Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha egy férfi nemcsak a...

Gáz ha egy férfi nemcsak a zakójába de egyszerű pulcsiba dzsekikbe is hord válltömést?

Figyelt kérdés
Nem az ilyen 80 as évek beli re gondolok ami 2 méteres vállakat csinál csak ilyen 1,5-2cm vastagra ami egy kis ivet ad a vállnak.
2022. jan. 16. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gáz.

Menjen edzeni és akkor nem kell optikai tuning.

2022. jan. 16. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Gáz.

Egyrészt mert ha szélesíteni akarod a válladat, akkor edzeni is tudsz rá. Sőt, talán a legkönnyebb oda izmosodni.

Másrészt mert a zakó egy elegáns viselet, ami a férfiasságra épül. Egy pulcsi meg egy tipikus ruházat, ami nagyon jól megy otthon, vagy boltba leugrani, de semmiképp se lesz kifinomult ruházat, ahol a férfiasságodat kell kiemeld.

2022. jan. 16. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Gáz. Elképzeltem, ahogy megérintem a barátom vállát, és ott egy szivacs. Elég kiábrándító. Olyan, mint a férfiak többsége szerint az elrontott póthaj, műszempilla, két méteres karom.

Inkább tényleg menj el edzeni.

2022. jan. 16. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de szerintem is gáz.
2022. jan. 17. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Első dolog, kivágni a válltömést abból, amiben van.

Max párnatöltésre jó.

Fogamzásgátlóként jól működhet.

2022. jan. 26. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!