Kosztümkabát hétköznapi ruhához?
Sok lánynál látom, hogy nem a kosztümmel, hanem a hétköznapi szettjéhez felveszi a kosztümkabátot.
Nektek mi a véleményetek erről? Ti szoktátok? Másokon tetszik nektek? Nekem javasolnátok?
Férfiaknál viszonr nem látom ezt elterjedtnek, hogy nem elegáns szetthez vesznek zakót. Ők miért nem csinálják? (Nyilván ez nem igaz, mert láttam már én is férfit zakóval, de sokkal ritkább.)
22/L
Egy sima blézer kifejezetten jól mutat farmerral,mint ahogy férfiak is hordanak sport zakót hétköznapokban.
Keress rá pl "Jennifer Aniston outfit" kifejezésre..
Azért őt írtam,mert szerintem egy kifejezetten jól öltözött ismert ember. ő is gyakran hord blézert farmerral kis kabát vagy kardigán helyett.
Elegáns viselet, mégsem olyan merev,mint egy üzleti kosztüm.
Nekem tetszik. Én is felhúzom máshoz a blézert, nemcsak a szoknyájához/nadrágjához.
Férfiaknál is ugyanúgy látom. Sokan hordják farmerhez a zakót. Persze nyilván nem egy alkalmi, ceremónia öltöny zakóját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!