Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ajánlanátok Budapesten rock...

Ajánlanátok Budapesten rock boltokat?

Figyelt kérdés
Első sorban 20 soros bakancsot (csattokkal), és karom gyűrűket keresek. Légyszi olyat mondjatok amit ismertek, és tapasztalatból tudjátok hogy jó cuccokat adnak :)
2022. jan. 16. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom hirtelen a Shark N Roll ban lehet e kapni de őket tudom ajánlani.

Amit viszont nem ajánlok az a rock pince. Gagyi a minőség. Bunkó és fellengzős a kiszolgálás. Valamint ha garanciát szeretnél érvényesíteni egyenlő a lehetetlennel. Tőlük semmiképp.

2022. jan. 18. 22:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Az előbbinél nem láttam egyiket se, de a rock pincénél mind2 volt szóval jó hogy szóltál mert onnan vettem volna ha nem jön válasz.

Csak akk most már egy helyet se tudok 😅

2022. jan. 19. 04:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Személyes vásárlás helyett egy ideje inkább online rendelek ilyen cuccokat, ez a hely pedig a Metalshop. Villámgyorsan szállítanak, és ott tényleg minden van. Van mérettáblázat mindenhez. Számtalanszor rendeltem már, és eddig minden tökéletesen passzolt.

Nekem a Rockpincével minőség téren még nem volt rossz tapasztalatom. Azt kaptam, amit rendeltem, minden eredeti volt.

Viszont természetesen vannak gagyi dolgaik is, ezért jól meg kell nézni, hogy mit veszel meg és mennyire éri meg. Pl. találtam ott márkás (Punk Rave) ruhát is, aminek a csipke része olyan leheletvékony, gyenge anyagból volt, hogy egy pók is erősebbet szőke nála, és ezért nem is vettem meg.

+ Ha személyesen mész, tudd, hogy a honlapon lévő termékeknek csak a töredéke elérhető az üzletben. De volt olyan eset is, hogy kiderült, hogy az adott darabot, amit a kosaram a tettem, már nem is gyártják, így nem tudják beszerezni, ennek ellenére még fent volt a honlapon rendelhetőként. De korrekten értesítettek erről is. A többit külföldről rendelik be, így ha megéri neked akár 2-4 hetet is várni rá, akkor hajrá.

Viszont ha nem ódzkodsz a vintage üzletektől, akkor a Szputnyik Shop-ot és a Jajcicát is ajánlom. Vannak eredeti Martens és egyéb vintage bakancsaik is.

2022. jan. 31. 21:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi majd megnézem azokat!

Azért ragaszkodnék személyes vásárláshoz mert amúgy nem vagyok rockos, de mindig is rohadtul tetszettek az ilyen bakancsok, szóval jó lenne ha fel tudnám próbálni és látnám hogy hogy néz ki magamon, illetve hogy kényelmes-e és tényleg hordanám-e is rendszeresen mielőtt ráköltök 30-50 ezer forintot :)

2022. febr. 1. 04:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!