Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Változott mostanában a Shein?

Változott mostanában a Shein?

Figyelt kérdés

Rutinos rendelő vagyok, ezért vagyok most bajban. Eddig mindig DPD hozta. Most a nyomkövetésnél Express One-t ír, van is hozzá tracking number... csak hogy nem létező szám. Az express one oldala hibaüzit dob, a mindenhol keresős nemzetközi tracking oldalak nem találnak adatokat, a Shein oldalán a shipped az utolsó bejegyzés nyomkövetésnél, azóta az se frissült. (Pedig ugye kb. folyamatosan szokott frissülni, hogy reptér, elosztó, Hollandia, tranzit, stb.)

Szóval most nem tudom, mi van. Valaki rendelt esetleg mostanában, tudna tapasztalatot írni?

2022. jan. 14. 12:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Régebben írt emailt a dpd is, az utolsó... hát, nem akarok hülyeséget mondani, mert nem rendelek hetente, talán fél évben? koptak ki az értesítések, nekem is volt belőle gondom (már munkahelyre rendelek emiatt, ahol max a portás átveszi).

Az ExpressOnetól ma kaptam reggel egy mailt, hogy ma hozzák, meg hogy tudok módosítani, ha nem jó - de előtte egyáltalán semmi, lásd a kérdésem. A track se volt aktív, semmit nem láttam, hol jár a csomag, saccolni se tudtam. Tegnap este lett aktív a nyomkövetés, mikor már fizikailag is a kézbesítőbázison volt a csomag (és nincs előértesítés).

A határidőt viszont ugyanúgy tartják, mint a dpd, 22-24-et saccolt kézbesítésre a shein, és ma kaptam meg, a dpd-nél is ez volt a jellemző nekem.

2022. jan. 21. 17:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Köszi a választ. Ha nekem reggel írnak, és lehet még módosítani is ha nem jó, az bőven elég.
2022. jan. 21. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:
10-es, 12-es vagyok. Most néztem meg, nekem DPD fogja kihozni, az van a rendelésembe írva, és a DPD oldalán is az van, hogy megkapták a csomag adatokat. Vajon hogy van akkor ez? Én budapesti vagyok, ha ez számít.
2022. jan. 23. 16:12
 14/15 anonim válasza:

fu hat nekem az lenne a kerdesem, hogy enis rendeltem kb 1 hete sheinrol, szinten Express One hozza elvileg. Megszoktam hogy 14 szamjegybol allt a tracking number, de most sokkal tobb szambol all, es nem tudok semmilyen oldalon rakeresni

ha valaki tud valami megoldast, kerlek ne tartsa magaba😩

2022. márc. 19. 11:52
 15/15 A kérdező kommentje:
14, Visszaolvastad a témát, ahová kommenteltél? :) Leírtam fentebb, hogy akkor lesz majd aktív a nyomkövetés, ha már a kézbesítőbázison van a csomag, azaz 1-2 nappal azelőtt, hogy viszi a futár. Ez gáz, de a csomag megérkezik időben, ez a lényeg.
2022. márc. 19. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!