Mit lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy Nike air force 1 platform-ön aminek ki van kopva a sarka és eléggé vágja a lábamat ez miatt nem is tudom hordani, de nagyon szép állapotban van szóval kidobni nem szeretném, ezzel egy cipész tud valamit kezdeni? Vagy mit tudok csinálni vele?2022. jan. 13. 13:25
1/3 anonim válasza:
Ha ilyen[link] az a cipő nem hiszem, hogy javítható lenne a talpa. Kéne látni is azért, mekkora a kopás. (de nem vagyok cipész szakember) https://www.youtube.com/watch?v=fj-nF9OXa5s Sajnos ki kell szanálni. Esetleg tegyél próbát szakembernél, de szerintem borítékolható az eredmény.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom megnyitni az első linket
2022. jan. 13. 17:11
3/3 anonim válasza:
Az nem link csak az egy linkre utalok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!