Szerintetek 20-25 év körüli srácnak kantáros farmer gáz?
2022. jan. 12. 09:02
1/24 anonim válasza:
Ha épp a szénát hordod a lovak alá, akkor nem. Gumicsizma illik hozzá!
2/24 anonim válasza:
Vicces, de lehet jó. Az utolsó szett nekem eléggé bejön :D
6/24 anonim válasza:
Vissza az időben :D
Úgy látszik, tényleg minden borzalmas divat visszajön :D
7/24 anonim válasza:
Nem hinném, hogy rosszabb lenne, mint a gumiklumpa, vagy az UGG csizma, persze kinek mi...Való igaz, hogy a divat is ismétli önmagát.
8/24 anonim válasza:
Ha olyan a stílusa szerintem teljesen oké.
Nekem mindegy, nem nagyon foglalkozok mások öltözködésével de az pl plusz jó ha van egy minimalis egyediség valaki stílusában. Bár én művészeti közegből jövök szóval lehet a hétköznapi életben tökre megfognak szolni vagy cinkelni de szerintem szarj rá. Ha tetszik hord.
9/24 kantáros nadrágos srác válasza:
Szerintem nem ciki, nyugodtan hordd/ruházz be rá, a lényeg az, hogy jól érezd magad benne.
Ahogy a felettem kommentelő is írta, "szarj mások véleményére".
Szerintem egyediek és kényelmesek, esetleg kitűnsz a tömegbő, de szerintem a többség nem foglalkozik ilyenekkel, sőt pozitívan reagál, hogy valami mást lát a megszokotthoz képest.
10/24 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én cukinak találom inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!