Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Őszintén, nektek van valamilye...

Őszintén, nektek van valamilyen replika cuccotok?

Figyelt kérdés

A kérdésemet nem feltétlenül azokhoz címzem, akik felvágóságból vettek meg valamilyen replikát, hanem azokhoz, akik azért ruháztak be ilyen dologra, mert tetszik nekik nagyon az adott termék, viszont még ha az anyagi helyzetük engedné, akkor sem költenének irreálisan magas összeget egy designer darabért. Nekem például szerelmem a Gucci - Marmont kollekció, mégsem adnék ki érte ennyi pénzt, mert amit megspórolnék egy táskára azt inkább elutazom.

Hasonló például napszemüvegnél - ott is nagyon tetszik egy-egy fazon, amiért még ki is fizettem volna az adott összeget, viszont a boltban közölték, hogy semmivel nem tud többet fényvédelemben, mint egy fast fashion boltban lévő szemüveg (szinte minden nagy márkát képviselő napszemcsi 400-as UV védelemmel rendelkezik és itt meg is állt a történet...)

Ti hogy álltok ehhez?

2022. jan. 8. 16:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

10. vagyok:

Azóta már felnőtt nő vagyok. A célom nem a halmozás és a “bóvli giccs” gyűjtés, hanem az, hogy időtálló, jó minőségű és lehetőleg különleges darabjaim legyenek, amikre pont ezért hajlandó vagyok többet költeni. (Pl. ruhák, parfüm, szemüveg)

A napszemüvegem is pont ezért Ray-Ban. Azért csiszolás, anyaghasználat és a lencse minősége szempontjából jelentősen többet tud egy erre szakosodott márka, mint a Bershka, H&M vagy a Tesco, akármilyen UV-szűréssel címkézik fel.

2022. jan. 9. 19:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A Gucci meg a Louis Vuitton meg a hozzájuk hasonló márkák a világ legízléstelenebb ruháit gyártják szerintem. Ha ingyen lenne sem venném fel őket, mert szinte kivétel nélkül csúnyák, giccsesek, tehát nem fogok rá pénzt költeni, hogy így kinéző cuccokat vegyek.
2022. jan. 10. 19:56
 13/14 A kérdező kommentje:

10

Na igen de a Ray-Ban kimondottan szemuvegre specializalodott marka, mig mondjuk egy Diornal, Guccinal ez nem mondhato el, mert gyartanak mindent is. Nekem a ray-banek sajnos nem allnak jol, polaroiddal szemeztem, de ott meg nem talaltam eddig az izlesemnek megfelelo fazon - vison expressben es tarsaiban.

2022. jan. 11. 00:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem passzol 100% ide, de ismert, hogy az órák világának is érdekes rákfenéje ez a "replikaizmus". A replikapártiak azzal érvelnek az ellenzőknek, hogy "de hát az, akinek nagyon tetszik, de nincs annyi pénze, hogy megvegyen egy Rolexet, miért kellene kizárni a viselés öröméből?". No én erre azt szoktam mondani, hogy a svájci órák között sok megfizethető és igen jó minőségű márka van, tehát inkább járjak egy középkategóriás, de eredeti cuccal a csuklómon, mint egy hamisítvánnyal. Vagy titkos tipp pl a zsebórabeépítés, ami eredeti, a valós nagypresztízsű márka megfizethető kategóriája. Elnézést, hogy elkalandoztam a témától, de szerintem akinek nem telik vagy elvből nem akarja megfizetni a sok esetben nagyon túlárazott luxusmárkákat, az inkább vegyen valami kiváló minőségű, de nem a neve miatt hájpolt cuccot.
2022. febr. 21. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!