Bizonyos csajok miért járnak -5fokban is bőrdzsekiben?
Figyelt kérdés
Képtelenek levetkőzni ezt a "nagyon divatos és menő vagyok" önképet és inkább megfagynak?2022. jan. 8. 12:52
1/10 anonim válasza:
Mert a trendje úgy diktálja hogy így akár öltözni. És nem időjárás szerint öltözött fel. Pedig időjárás szerint kell öltözni nem a divat miatt.
2/10 anonim válasza:
Amiért magassarkúban is, pedig kényelmetlen.
3/10 anonim válasza:
A bőrdzsekiben nem kell megfagyni, elég meleg, föleg, ha egy vastagabb pulóvert vesznek alá.
4/10 anonim válasza:
Megfagyni? Hol és mikor? Amíg a kocsimhoz érek, azon az 5 méteren?
5/10 anonim válasza:
Én is bőrdzsekiben járok és nőnemű vagyok. :D Ha fázom, leginkább a lábam szokott, ezért nem váltok kabátot.
6/10 anonim válasza:
Lehet, hogy a lába fázós, akkor bőrdzseki, és két vastag nadrág, még harisnya. Akinek a felsőteste fázós, de a lába nem, az vastag kabát és alulra szoknya meg harisnya, vagy farmer.
Nekem a kezem, nyakam fázós, lábam egyáltalán nem. Ez egyéni.
Bár tényleg van aki divatból fagy meg, azért pár méter alatt nem hűl ki teljesen senki.
7/10 anonim válasza:
4-es
5 méterért minek veszel kabátot ?
8/10 anonim válasza:
Mert kilép az ajtón,beül a kocsiba,majd kiszáll a kocsiból,bemegy a munkahely,bolt,pláza,stb- be,szóval nem tartózkodik a hidegben órákat.
9/10 anonim válasza:
Én mondjuk azért, mert nem vagyok fázós, és még így is megizzadok ha beugrom egy boltba melóba menet. Amúgy létezik réteges öltözködés, pulcsi, sál, és máris nem kell pufajkát hordani.
10/10 anonim válasza:
Hát én pár éve láttam olyat hogy télen mínusz fokban meg hóban miniszoknya meg vékony bőrdzseki,nem hiszem el hogy az ilyen nem fázik amikor én téli bundáskabátban megfagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!