Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vegyek, rendeljek jó...

Hol vegyek, rendeljek jó minőségű ruhákat, cipőket, táskákat?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert megtartottam a régi táskáimat, nem akartam még kidobni őket, de már nem hordtam egyiket sem, viszont szép lassan mindegyik szétment, foszlott.

Az unokanővérem azt mondta erre nekem, hogy jaj hát nem szabad butikban vásárolni.

Szóval, honnan vásároljak akkor?

2022. jan. 6. 13:02
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ez nem gúnyolódás volt, csak utána néztem és a Hádában nem vehetted 100ezerért, ezért kérdeztem. Semmi probléma azzal, ha valaki így vesz jó ruhát, teljesen mindegy honnan van, ha tetszik és jó.

És íme Helen Mirrentől egy idézet:

“Döbbenetes, ami a ruhákkal történik. Egy turkálóban vehetsz egy kabátot egy dollárért. De akár ezer dollárt is ott hagyhatsz egy kabátért a boltban. Ha pedig ezt a két kabátot látnád egymás mellett az utcán, valószínűleg nem tudnád megmondani, hogy melyik melyik.“

“Én egyébként olyan ember vagyok, aki imádja a minőségi pezsgőt, de a ruháit amúgy a turkálóból szerzi be.”

Egyébként nem értettem félre, hanem te fogalmaztál kicsit rosszul.

2022. jan. 9. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!