Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vegyek, rendeljek jó...

Hol vegyek, rendeljek jó minőségű ruhákat, cipőket, táskákat?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert megtartottam a régi táskáimat, nem akartam még kidobni őket, de már nem hordtam egyiket sem, viszont szép lassan mindegyik szétment, foszlott.

Az unokanővérem azt mondta erre nekem, hogy jaj hát nem szabad butikban vásárolni.

Szóval, honnan vásároljak akkor?

2022. jan. 6. 13:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
Ukrajnába és ott meg jóval olcsóbb is.
2022. jan. 6. 13:04
 2/11 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Nem azért tettem fel ezt a kérdést, mert szegény vagyok, mint a templom egere, ha erre céloztál. Nem kell nagyképűsködni, lehet talán jobban öltözöm, mint te! Mert mindig annak van a legnagyobb hangja, aki sehol sincs!

De úgy látom, illetve olvasom itt a gyakorin, hogy itt mindenki olyan gazdag, hogy a legnagyobb márkát is megengedheti magának. Érdekes módon mégis mindenki sír, hogy nincs pénz. Hogy is van ez?

Egyébként meg érdekes, hogy mindenki annyira márkás, meg minőségi ruhát hord, az utcán, de bárhol mégis úgy néznek ki legtöbben, mint egy lepukkant hajléktalan. Ja, és nem a szegénynegyedben lakom! Csak szólok!

2022. jan. 6. 14:14
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Nézd én sok márkás cuccom vettem ukránba a covid előtt 1részt olcsóbb mint itthon másrészt a minőséggel sincs problémám. Air max ami kint 15 az nálunk ötven. Nem különösebben érdekel mások anyagi helyzete.
2022. jan. 6. 14:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja, bocs, félreértettem!
2022. jan. 6. 14:30
 5/11 A kérdező kommentje:
De nyilván nem szeretnék Ukrajnába menni, pláne most. Én itteni boltokra, vagy olyan weboldalakra gondoltam, ahonnan lehet rendelni.
2022. jan. 6. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Hat en most fogtam ki veletlenul egy 100ezer forintos teljesen uj kabatot a Hadaban. Nem volt kiirva a markaja, de nagyon tetszett, megrendeltem es itthon gondoltam utana nezek a markanak, mert nagyon puha, minosegi az anyaga es a cimke is szep minosegi volt. Hat kiderult, hogy ez egy ugynevezett designer kabat. Teljesen eredeti, ugyhogy most nagyon orulok:) Tobb draga holmimat szereztem meg igy, en nem szegyellem, hogy csak ilyen modon engedhetem meg magamnak.
2022. jan. 8. 23:43
 7/11 A kérdező kommentje:

Egy 100ezer forintos kabátot ne is szégyelljél, bárhogyan szerezted is.

Gondolom te sem a szegény negyedben élsz, és nem minimálbéren.

Vannak családok, akik ennyiből élnek egy hónapban, és örülnek, ha a napi betevőjük megvan. Szerintem nekik az a legkisebb gondjuk, hogy milyen márkájú kabátot hordanak, és hogyan jutottak hozzá.

2022. jan. 9. 20:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyébként az a 100ezer, nem 10ezer akar lenni?
2022. jan. 9. 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem ertem miert kell gunyolodni, en nem felvagni akartam csak mondani, hogy nagy szerencsevel igy is lehetnek minosegi es akar baromi draga ruhaink is. Amugy nem irtam el, az a kabat 100 ezer forintot er, teljesen uj, cimkestol, mindenestol dobtak csak igy be a tobbi koze. Lehet felreertetted, nem ennyiert vettem, de ennyibe kerult volna, ha kozvetlenul a markaboltbol vettem volna meg.
2022. jan. 9. 20:36
 10/11 anonim válasza:
23.43 100ezerért vettél a Hádában kabátot? Ezt kötve hiszem. Az online hádában meg olyan ocskák vannak, hogy otthonra sem venném fel. Melyik Hádában vetted? És honnan vagy benne olyan biztos, hogy eredeti?
2022. jan. 9. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!