Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ami a,, Kikk"-ben van cipő az...

Ami a,, Kikk"-ben van cipő az nem ér semmit?

Figyelt kérdés
Márkás cipőket szoktam venni de a kikkben lattam egy cipőt ami megtetszett es csak 3.000ft volt de attol tartok ha fel veszem valahova akkor szet fog jonni
2022. jan. 3. 05:18
 1/4 anonim ***** válasza:
19%
Szét fog jönni igen szét is fog izzadni benne a lábad valószínüleg minőségtelen
2022. jan. 3. 08:17
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Én vettem ott vászoncipőt, és nagyon szerettem. Pár hónapig kitartott (persze nem az volt rajtam minden nap). De kb. olyan kínais minőségre számíts.
2022. jan. 3. 09:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Kikben én alsóneműt rendszeresen szoktam venni és szerintem teljesen jók. Cipőt még nem láttam. De nálam a drága cipőknél is ritka, hogy évekig tudom hordani őket. Ha máshol nem is jön szét, akkor a talpuk kopik lyukasra. Ha 3000-ért csak egy szezont kibír, szerintem már nem jártál rosszul. Szóval én simán vennék ott cipőt, ha lenne ami tetszik.
2022. jan. 4. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Hamar elkopott, ami volt onnan, de jol nezett ki, kenyelmes volt es olcso.
2022. jan. 8. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!