Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordtok karórát?

Hordtok karórát?

Figyelt kérdés
Tudom, a mai telefonok kiírják az időt is, de szerintem nem haszontalan ma sem.

2022. jan. 2. 23:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
29%

Okosórát hordok. A "mutatja mennyi az idő" nekem se ütötte meg az ingerküszöböm, bár sokszor praktikus, pl. egyetemi vizsgákon nyilván nem vehettem elő a telefonom hogy megnézzem az időt.

Ezt szeretem, sok dolgot mutat, a telefonom meg mehet a táskámba. (A zsebembe nem fér be.)

2022. jan. 4. 10:00
 22/34 anonim ***** válasza:
91%

Igen, sosem indulok el otthon nélküle. Ha valamiért mégis elfelejtem felcsatolni, szinte meztelennek érzem magam.

"Tudom, a mai telefonok kiírják az időt is"

A régi telefonok is mutatták. Az egyik első funkció volt, amit a telefonáláson kívül tudtak.

2022. jan. 5. 21:47
 23/34 anonim ***** válasza:
31%

#20: Ritka hülye vagy esküszöm :D

Nem tudsz vitatkozni azzal amit leírtam mi? Úgyhogy átmegy személyeskedésbe :D

Flegma? Az. Nagyképű? Nem mondanám, véleményt nyilvánítottam. Lekezelő? Az hát. Mer hülye vagy :D Nekiállsz burzsujozni valakit, akiről azt se tudod kicsoda. Hát bocs, hogy nem vagyok veled kedves meg mézes mázas.

2022. jan. 6. 07:07
 24/34 anonim ***** válasza:
69%

Miért nem hasznos a válaszom? Ha egyszerűen ez az igazság, akkor mégis mit kellett volna írnom? :D

2022. jan. 6. 09:30
 25/34 anonim ***** válasza:
10%

23!

És még jobban kibújt a szög a zsákból…

Jó ember ismerő vagyok, megéreztem a fajtádat. Sok ilyennel volt dolgom az életben.

A ritka hülye 20-as voltam!

2022. jan. 7. 09:29
 26/34 anonim ***** válasza:
31%

És a legjobb, hogy te most elégedetten hátradőlsz, mert úgy gondolod marha jó ember ismerő vagy :'DDD. Kész vagyok tőled

Megérzi a fajtámat :D.

Melyik része sértett meg ennyire? Mert nem Írtam hazugságot.

Te ismered állÍtólag az én fajtám, én is a tiéd.

Kifogytál az ész érvekből egy óra vs nem kell óra vitában, úgyhogy a legjobb amivel dobálózni tudsz, hogy burzsuj dolog és én is az vagyok az Írásom alapján. Oké, ez kemény érvelés :D. Mi lesz a következő, amikor már nem tudsz jobbat? HelyesÍrásomba kötsz bele? Vagy a gyakorikérdésekes %-os mutatómba?

2022. jan. 7. 16:31
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne égesd magad tovább, ennyi kommentből már kilehet ismerni.
2022. jan. 7. 18:34
 28/34 anonim ***** válasza:
90%

Túl vékony az alkarok és a csuklóm ezért nem, pedig nagyon szeretnék 😭

F

2022. jan. 8. 11:25
 29/34 anonim ***** válasza:
74%

A páromnak is nagyon vékony az alkarja és a csuklója, hiába edz rá, ilyen a genetikája...

Viszont neki találtam egy szuper Fossil órát, ami nagyon jól mutat a karján.

Esetleg nézd meg, hátha megtetszik neked is. :)

[link]

2022. jan. 8. 16:21
 30/34 anonim ***** válasza:
15%
#29 köszi nagyon kedves vagy, viszont azt rossz hallani hogy hiába edz rá akkor sem lesz vastagabb.. pedig nekem is ez volt a tervem :/ de azért meg próbálom hátha. Lehet hogy választok valami kisméretű karórát de nem tetszenek annyira..
2022. jan. 8. 17:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!