Én hordok, arra figyelj, hogy maga az óra ne legyen túl nagy a csuklódhoz, mert akko kényelmetlen lesz és nem tudod mozgatni úgy
2022. jan. 2. 23:54
2/34 anonim válasza:
Igen, mert öltöztet és nem szeretem, ha "üresen" maradnak a karjaim. Viszont tény, hogy az időt általában tényleg nem arról nézem 😄
2022. jan. 3. 00:08
3/34 anonim válasza:
nem
2022. jan. 3. 01:34
4/34 DeMoR válasza:
Én használok. Szerintem szép kiegészítő egy ember karján.
Illetve hasznos, mivel, ha az ember hajlandó kivárni azt a minimális hozzá szokási időt, hogy azon nézi az időt, gyorsabb is, mintha a telefonért kapdosna, vakarászna stb.
Persze az sem árt, ha letudod olvasni az analóg órát. Meglehet sokaknak azért nem szimpi már ma, mert nem tudják kellően gyorsan értelmezni. :D
20/F
2022. jan. 3. 04:10
5/34 anonim válasza:
Én felesleges csirivilivel nem aggatom magam tele, és mint írtad a telón látom az időt, az óra meg csak rongyrázás.
F.
2022. jan. 3. 10:19
6/34 anonim válasza:
Hordok mindennap. Egyrészről a karóra mindig is egy kifejezőeszköz lesz, másrészről ezeket a mai ordenáré tepsi telefonokat nem is olyan egyszerű előkapni.
2022. jan. 3. 11:42
7/34 anonim válasza:
6!
Iphone5 se??
Hamarabb előkapom mint te az órádat előszabadítod a zakód, inged, stb. Alól.
Nem mindenki szereti a falazótégla szhar telókat.
2022. jan. 3. 11:58
8/34 Metionin válasza:
Nem. Iskolás koromban hordtam, amikor nem lehetett nálam (bekapcsolt) telefon. Őszintén szólva nem szeretem, mert sok negatív élményem volt vele gyerekként, nehezen olvastam le az analóg órát és folyamatosan csesztettek vele otthon. Persze ma már megy de még mindig van egy kis lámpalázam, amikor valaki megkérdezi, hogy hány óra és csak analóg óra van kéznél. A római számokkal is hasonlóan voltam, ez ilyen agybaj nálam :D
2022. jan. 3. 12:53
9/34 anonim válasza:
8!
Akkor téged a suliban anno nyugati stílusban oktattak?
Mert az angol diákoknak sem megy az analóg óra olvasás, és a római számokkal is hadilábon állnak.
Bocsi, hogy megkérdezem , csupán kíváncsi lennék, hogy a nyugat seggnyalása mennyit is ér…
2022. jan. 3. 13:08
10/34 anonim válasza:
7
Nem mindenki rohangászhat fél óránként lemerülő retro telefonnal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!