A képen látható tunikát mivel viselnétek?
Figyelt kérdés
Színházba megfelelő szerintetek? Egyszerű fekete leggingssel közönséges lenne? Vagy más színűvel?
Előre is köszi :)
2022. jan. 1. 02:46
1/11 anonim válasza:
Kicsit sok a kivágás, de mondjuk egy trikóval simán, ha bevállalós vagy, akkor mehet anélkül is. Én egy ugyanilyen árnyalatú fehér legginsset javasolnék hozzá, vagy egy feketét, más anyagú nadrággal kicsit fura lenne.
2/11 anonim válasza:
egyrészt ez egy strand tunika
másrészt színházba sötétbe szokás menni
de amúgy sztem egy strandra jól nézne ki, de színházba szerintem nagyon nem illő
5/11 anonim válasza:
Oda van írva, hogy STRAND tunika, ergo ezt strandra menet veszik fel a nők! Mit nem lehet ezen érteni? 😒🤦🤔
Bikinit se veszel fel, ha mész vásárolni, vagy az orvosodhoz.
Mindennek meg van a maga helye.
6/11 anonim válasza:
színházba semmivel. ennél a farmer+kötött pulcsi is jobb megoldás
7/11 A kérdező kommentje:
Persze úgy gondoltam, hogy van alatta egy trikó.
Köszi!
2022. jan. 1. 10:10
8/11 anonim válasza:
Se trikóval se anélkül nem való strandon kívül máshova.
9/11 anonim válasza:
Ez strandra való ruha.
Maximum (nagyon maximum) úgy tudnám elképzelni színházba, hogy veszek alá egy ujjatlan pólót, és vegyél rá egy térdig érő bő szoknyát, és betűröd a blúzt a derekába.
Erről így üvölt a strand.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2022. jan. 1. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!