Srácok, fiúk! Ilyenkor télen van aki vesz fel harisnyanadrágot?
Ne legyen már ennyire senki se hülye! Ha hideg van,persze,hogy fel kell öltözni jó melegen! Én is az utolsó válaszolóhoz csatlakozom,ugyanilyen harisnyanadrágot viselek én is.Mivel se a jégeralsót ,se a mackónadrágot ki nem állhatom! Azok nekem nagyon vastagak!
És ha egy férfi harisnyát visel,senkinek semmi köze hozzá! El kell fogadni,mert ami tetszik,azt úgyis viselni fogjuk!
Ha nejlonharisnyát szereti hordani oké,tegye azt! Nekem a bordás pamutharisnya jön be,mert oviskoromban anyum rászoktatott,és én felnőtt koromra is megtartottam,mert praktikus is a kényelmével együtt!A feleségem is hordja,nem értem mi ebben a ciki? Tökéletes biztosíték a hideg ellen.Ma reggel is azt vettem fel a nadrág alá, és az öltözőben még egy árva szót se szólt érte senki!
Szóval nem értem,mi itt a probléma, ha egy férfi harisnyanadrágot hord?
46.válaszoló!
Azért,mert ma már az emberek teljesen érzéketlenek, ostobák! Egyesek azt se tudják,mit csináljanak jó dolgukban,csak kötekedni akarnak! Az,hogy egy férfi harisnyanadrágot hord, ahhoz senkinek semmi köze hozzá!Aztán meg nekem se tett még senki se megjegyzést az öltözőben,mert pamutharisnyát vettem fel a farmer alá,hiszen elkel most ilyen időben,főleg hajnalban.Csak szólt volna nekem be ezért valaki,maximum az orrával mehetett volna a sebészeti,annyi szent!
És még mindig kevesen tudják,de a harisnyanadrág uniszex ruhadarab.Régebben,mikor voltak ezek a kötött, bordázott harisnyanadrágok,az volt ráírva,hogy Felnőtt harisnyanadrág,meg gyermek harisnyanadrág.Vagyis nem volt meghatározva,hogy nő-férfi,fiú,vagy lány hordja!
Úgyhogy hordjad,amilyet szeretsz,én is azt teszem,magasból letojva mások semmitmondó véleményét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!