Csajok próbáltátok már ezt?
Figyelt kérdés
Régóta szemezek ezekkel a gyönyörű ám de szexi harisnyákkal, csak van bennem egy picit félsz, hogy fog rajtam állni.
Esetleg van itt köztünk olyan aki már megvette ezt és leírná mi a véleménye róla? 26/L
Köszönöm! :)
2021. dec. 21. 17:02
2/7 anonim válasza:
A te konkrét lábadon, meg a ruháidon múlik hogyan fog állni. Fogalmunk sincs, hogyan nézel ki, mégis hogy tudnánk véleményezni?
3/7 A kérdező kommentje:
Konkrétan én most a kényelmességére gondolok, megéri e megvenni, milyen benne lenni pár órát nem-e kényelmetlen stb.
2021. dec. 21. 21:42
4/7 anonim válasza:
huuu de brutal jok foleg az elso nem is lattam meg ilyet, de tuti veszek majd. ezt milyen cipovel kell felvenni?
5/7 anonim válasza:
A hátul vonalashoz elegáns szettet veszel, szép lesz.
A másik kb kukazsák, én tuti nem venném fel.
6/7 anonim válasza:
A második van nekem. Kényelmességét nézve ugyanolyan mint a többi Calzedonia harisnya, vagy bármilyen harisnya.. ha a bugyi részre gondolsz akkor semmi extra, én észre se szoktam venni, bár olyan sok értelmét sem látom
7/7 anonim válasza:
Kényelmes de nem tartós, kicsit agresszívabban húzod fel a lábadon és elszakad, ennyi pénzért nem éri meg ilyen gyatra minőség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!