Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Szerettek ruhákat...

Fiúk! Szerettek ruhákat vásárolni? Kedvenc ruhabolt?

Figyelt kérdés
Írjátok le a szokásaitokat.
2021. dec. 28. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek.

Maradt bennem egy kis feldolgozatlan frusztráció a gyerek -és kistinikoromból, mikor még csak a bátyám kinőtt, elnyűtt gönceit hordhattam és nem igazán lehetett saját ruhám. Ha meg mégis, akkor általában azokat se én választhattam ki, hanem úgy kaptam őket ajándékba másoktól, és ezek általában nem egyeztek az én ízlésemmel.

Úgyhogy mióta lehetőségem lett saját magamnak alakítani a ruhatáramat, azóta nagyon élvezem, hogy kiteljesíthetem a stílusomat 😀 És így már ezerszer jobban is érzem magamat a bőrömben.

Kedvenc boltot amúgy nem nagyon tudok mondani, általában plázaboltokban vásárolok és a megfizethetőség az egyik fontos szempont (C&A, H&M, New Yorker, stb). Ja, meg a zenekaros -és filmes mintás pólóimat általában netről rendelem.

2021. dec. 28. 13:31
 2/4 Fekete.M ***** válasza:

Igen

Kedvenc márkákák:CK,Under Armour

(főleg pulóvert szeretek vásárolni) 16/F

2021. dec. 28. 14:43
 3/4 Noren1989 ***** válasza:

Nem, nem szeretek.

Legtöbbet a H and M-ben vàsàrlok, deattól még nem igazàn szeretem.

2021. dec. 28. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Szeretek. Talán a Reserved ahol a legszívesebben vásárolok. Ami érdekesség, hogy a barátnőm ebből a szampontból pont az ellentétem. Ő utál ruhákat vásárolni. Ha kell a legelsőt megveszi és kész. :)
2021. dec. 30. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!