Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Molett ,fiatal lányok-csinosab...

Molett ,fiatal lányok-csinosabb egybe ruhát hol vesztek?

Figyelt kérdés

Munkám miatt elegánsabb,csinosabb egybe ruhákat ,felsőket,overállt stb kellene vásárolnom.

46os méretem van,de amit ebbe a méretben kapok az öreges,fekete-kék színek szinte kizárólag .

Olyan boltot keresek,ahol elsősorban nem vagyon egy egy ruha,mert életmódot váltottam,és folyamatosan fogyok,tehát amit ma megveszek valószínűleg 2 hónap múlva nem jó rám...

Eddig nem volt ilyen gondom,mert famrer pólós munkahelyem volt...

Köszönöm

2021. dec. 23. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Mangó outlet és Orsay.
2021. dec. 24. 00:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Még egy pont az Orsayre👍 vagy H&M. Én ponthogy hízok sajnos, elég sokat az utóbbi időben és ott vannak nagyobb méretű ruhák.
2021. dec. 24. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Esetleg bonprix?
2021. dec. 24. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
+1 Orsey és Gate
2021. dec. 25. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy rendelni mennyire szeretnél, de a Gate-n vannak tök jó egyberuhák, bár szerintem kicsi a választék. Van még a Shein (van hozzá app), ott viszont rengeteg ruha, fehérnemű, igazából kb minden van😃 Az ár szerintem egész jó, a H&M-nél lehet kicsit olcsóbb is, + sokan tudnak hozzá kupont adni, de amúgy is rengeteg a leárazás :)
2022. febr. 15. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Bonprix
2022. márc. 24. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!