Stradivarius visszaküldés?
Nekem ezt válaszolták de rendelni nem mertem így nincs tapasztalat.
Stradivarius
Kedves !
Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot a Stradivariusszal.
Kérdésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy cseréhez ellátogathat boltunkban vagy csomagját visszaküldheti postával akármelyik boltunkba.
Ebben az esetben a bolt visszaküldi magának a pénzt.
Küldhetünk magának egy futárt is, mely felveszi csomagját, és vissza hozza. Ehhez kérjem küldje el a megrendelési számot, és a vissza küldő termék referencia számát.
Bármely cserét vagy visszaküldést a vásárlás dátumától számított legfeljebb 30 napon belül kell végrehajtani.
Csatolja kérem a számlát amit a rendelésével kapott vagy amit a rendelése leadásakor kapott a csomaghoz.
Elnézését kérjük a kellemetlenségért.
További kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.
Tisztelettel,
Stradivarius Ügyfélszolgálat.
Sziasztok sikerült vissza juttatni azóta, először énis e-mailt irtam nekik,nekem is ugyan ez a válasz jött mint a felettem lévőnek és automatikusan küldtek egy futárt csak ezalatt saját költségen vissza postáztam az egyik boltjuk címére, ugyanis semmi előre jelzés nem küldtek hogy jönni fog a futár érte, egyszer csak hívott és beállított 😂
Egyébként letöltöttem az appban lévő számlát azt betettem még a csomagban, aztán pár nap múlva már vissza is utalták a kártyámra a pénzt.
Én téli kabátot küldtem vissza szóval volt súlya rendesen 1 napos szállítással küldtem úgy volt 2000 forint körül.
Úgy tudom a futàr az ingyenes, de azèrt jobb előtte rákérdezni tőlük
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!