Tehat..december 1. Rendeltem egy csomagot a sheintol. ELVILEG dec 14en ki is szallitottak 11:14kot..en semmifele csengetest nem hallottam. Delutan nem voltam otthon az igaz. De ha nem vagyok otthon akkor mert nem kuldtek emailt h nem szallitottak ki? (Ausztriába rendeltem) a csomagkovetesen az van h kezbesitve lett a csomag illetve megjegyzeskent h briefkasten 089(postalada) viszont ott nem volt semmilyen csomag, a hazban amugy is 45 lakas van. A shein azt mondja ok kiszallitottak nekem. A dpd meg azt h reklamaljak a sheinnel :) ilyenkor mivan? Ki a hibás? Nem a futár? A shein csomagkovetonel egyebkent az van irva utoljara h have been signed. Radstadt delivered. Valaki tudna nekem segiteni? Mi a teendo ilyenkor?
Vagy a futár nem rakta be és elvitte vagy valaki más lopta el. Ezesetben posta mivel utoljára ott volt. Menj be reklamálni, mert amúgy nem érdekli őket meg ráfogják mindenre. Meg kell kérdezniük a futárt aki állítólag ki vitte, hogy hol a csomag. Én Németországban élek és ugyan ez volt a szomszédommal...
2021. dec. 22. 18:48
2/9 anonim válasza:
Dpd telephelyre esetleg. Tudniuk kell, hogy hol van. Esetleg a szomszédokat is kérdezd meg.
2021. dec. 22. 18:49
3/9 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam lopasra is..de a kisfiamnak jott egy nagy gyerekulese azt nem vittek el. Itt kint az a szokasuk hogy mindent leraknak a lepcsohazba!! Postan azt mondtak oda nem szallit a dpd :l valahogy megprobalok kapcsolatba lepni azzal a futarral de nehez mert csak leraz a dpd h a sheinel reklamaljak..hova rakta a k*rva csomagot.
2021. dec. 22. 18:52
4/9 A kérdező kommentje:
Az összes csomagkoveton az van irva ,hogy sikeres kezbesites. Jo de megis kinek? Lathatom e meg a penzem vagy a csomagom?
2021. dec. 22. 19:56
5/9 anonim válasza:
Multkor enis majdnem igy jartam itt Magyarorszagon a DPD-vel. Valami betanulo futarral kuldtek ki az amugyis kesve elkuldott csomagom, tobb tizezres erteku volt es a hulye barom kiszallitotta masnak. Elore volt fizetve. Ha nem reklamalok nekik egesz delutan, akkor valaki nagyon jol jart volna, en meg elveszitettem volna a penzemet. Aztan meg neki allt feljebb. Onnan tudom, hogy kivitte masnak, hogy amikor reklamaltam a kocsinal a hianyzo csomag miatt, hallottam, amikor a diszpecser mondta neki a telefonba, hogy dehat azt a csomagot mar leadta, latja a rendszerben. Emellett a borkesztyu fel volt mar bontva, amikor vegul visszahozta a csomagot.
Menj a penzed utan, ne add fel, mert pikk-pakk lenyuljak es ke is fogjak szarni.
2021. dec. 22. 22:39
6/9 A kérdező kommentje:
Igen sajnos akkor nem csak en jarok igy. Megprobalok mindent megtenni csak ugye a nyelv miatt nehez jol kifejeznem magam..
2021. dec. 22. 23:10
7/9 anonim válasza:
dpdt kell szamonkerni, mert nem teheti le ugy a csomagot hogy azt mas el tudja venni/ lopni, illetve meg krll győződnie arrol h biztos te vagy kiss jancsika aki rendelte a csomagot. Sheinnek irj, altalaban ilyenkor ujra kuldik. Facen van egy Shein vásárlók csoport, oda lépj be es írd ezt ki, ott mindig tudnak segíteni.
2021. dec. 29. 00:52
8/9 A kérdező kommentje:
Pedig megteszik! Azota elokerult a csomagom a szomszed vitte fel magahoz gondolom h ne lopja el mas. Csak ugy le volt dobva a postaladakhoz. De igy lophatja el egy idegen is! Akár egy nagyobb összegű csomagot is. Ismeromnek a több 100 ezer forintos telefonjat is igy szallitottak ki. Ha meg kapcsolatba akarsz a futarral lépni leraznak teged.
Koszonom a valaszokat!
2021. dec. 29. 13:45
9/9 anonim válasza:
Uhh. Baratnomhoz volt hogy bedobta a futár a kertbe.. ott legalabb ellopni nem tudjak, viszont volt benne egy wax melegítő, aminek a teteje eltort emiatt. Es neki mindig csak bedobják, nem egyszeri eset volt. Szerintem ez nem tul biztonságos, ez fél munka a futár részéről. Ha nincsenek otthon, igenis jöjjön vissza masnap is, ne bedobalja a keritesen. Halisten ahol en lakok egy nagyon becsületes futár van, mindig kedves, sosem dobna be vagy tenne le mashova. Kirúgnám aki ilyet csinal..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!