Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem néz ki nagyon...

Csak szerintem néz ki nagyon jól ez az öltözet?

Figyelt kérdés

Imádom a feketét és ez most nagyon tetszik, csak félek ilyet felvenni mások véleménye miatt.

[link]

2021. dec. 22. 04:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Hordjad, en 38 evesen is felvennem ha vekonyabb lennek.
2021. dec. 22. 23:21
 22/28 A kérdező kommentje:

Na jó, nem is érdekel a véleményetek, büszkén viselem azt amiben jól érzem magam, hülyeség volt megkérdezni mások véleményét. Ez olyan mintha tanár kérdezné a diáktól a leckét, felesleges időt pazarolnom olyan emberek véleményére, akik mit sem értenek a stílushoz. Én alapból egy különleges személy vagyok, nem fogok beállni a birkák közé. Ez most nem feltétlenül erre az öltözetre vonatkozik, mert rengeteg ízléses, stílusos öltözet van még ami tetszik, de nem tömeg. Inkább maradok fekete angyal: [link] [link] [link] [link]

de akkor sem leszek basic p!csa mint pl. ezek: [link] [link] [link]

Nem kérek több véleményt a stílusomhoz, a lényeg hogy nekem tettszen és magabiztosan viseljem, így lesz.

2021. dec. 23. 05:15
 23/28 A kérdező kommentje:
Annak aki egyetért velem hogy jól néz ki, köszönöm a válaszokat és igazatok van! :)
2021. dec. 23. 05:16
 24/28 A kérdező kommentje:
Az előbbinél csak az utolsó 2 link megnyitható, nem tudom miért, de lényegtelen is.
2021. dec. 23. 05:17
 25/28 anonim ***** válasza:
22%

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Jaj de édi, teljesen magára vette, hogy nem mindenkinek tetszik ez az outfit.

Btw a fekete angyaloknak nem derogál tisztelettutóan beszélni a többi nőről. Ugyanolyan "basic pics@" vagy, mint azok akiket nem sikerült normálisan belinkelni.

2021. dec. 23. 05:29
 26/28 anonim ***** válasza:
48%

Hagyjad már, az itteni nőknek csak a mami sál, skinny jeans meg bézs szvetter jelenti a stílust. xD Megnéznek egy youtube short videót ahol egy alt öltezetet viselő tini van, és azt hiszik, hogy minden tinédzser így öltözködik, holott ez max tiktokon van így, élőben szinte ugyanezeket a bézs szvetteres basic pitsákat látni mindenhol.😂😂

Tisztelet a kivételnek, mert voltak normális hozzászólók is, mégha nem is tetszett nekik a ruha.

2021. dec. 23. 12:54
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Most figyelj, ha felveszed és tetszik de később úgy érzed hogy mégis gáz volt, akikor is mi van? Szerintem a legtöbbünknek 14-16 éves korában voltak időszakai mikor nem volt a divat magaslatán, nekem is voltak öltözködési húzásaim amikre utólag visszatekintek és belegondolok hogy "ezt tényleg jó ötletnek tartottam?" de kit érdekel, élveztem hordani szóval aki szerint ne hordjon egy tini semmit ami neki tetszik de szerinte meg gáz, tanuljon meg élni.
2021. dec. 24. 12:40
 28/28 anonim ***** válasza:

Kérdező a helyedben figyelembe se venném a válaszolók felét, személy szerint imádom azt a stílust amit linkeltél és 20 évesen én is hasonlóan szeretek felöltözni ebben semmi dedós vagy meghökkentő nincsen! :D

Öltözz úgy ahogy jól esik és be a queen!

2022. febr. 12. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!