Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Főleg nők és lányok, mit...

Főleg nők és lányok, mit szólnátok hozzá, ha egy zsúfolt bevásárlóközpont "főutcáján" (Árkád, Plázák, Westend, stb) egyszer csak egy 40-es hapsi lapossarkú bőr combcsizmában (térd fölé érő szárú) jönne szembe?

Figyelt kérdés
Alatta skinny farmerban. Hogyan reagálnátok le, észre sem vennétek; vagy ha igen, simán továbbmennétek, mondván mindenkinek szíve-joga azt hordani, amit csak akar, neki ez tetszik vagy minimum transzi-nak, búzásnak tartanátok?

2021. dec. 20. 20:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor te miért a kérdezővel foglalkoztál, miért nem a kérdéssel? Nagyjából semmit nem válaszoltál rá a 8-ban.
2021. dec. 21. 13:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból így öltözök, mert az alap stílusom country / földműves / lovász típusú. Semmit nem szólnak az emberek.
2021. dec. 21. 15:37
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
Maximum azt gondolják, hogy nem kocsival, hanem lóháton érkeztem.
2021. dec. 21. 15:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Némileg megszólítva érzem magam, tudom most fogok kapni sok lepontozást, és anyázást. Ugyan nem pont a fenti cipőben, de 40 körüli pasiként, rendszeresen járok akár plázákba is éktalpú cipőkben (bokacsizma, és sportcipő is). És eddig csak 1x szóltak be miatta, és szerintem senki soha nem vette észre. És beszólhatsz itt is, én jól érzem benne magam.
2022. jan. 25. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!