Mi a különbség a combfix és a harisnya között?
Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 21:04
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
igazából nem sokban térnek el.Csak annyi,hogy a combfix a combodig ér,de a harisnyát meg teljesen fellehet venni,de gondolom ezt te is tudod.Én személy szerint jobban szeretem a harisnyát...15 évesen hova is legyen combfixem... : D
4/9 anonim válasza:
utolsó ! én már 14 évesen is hordtam combfixet : D sokkal jobb meg sexibb mint egy harisnya : )
5/9 anonim válasza:
14-5 évesen nem kéne a szexinagylányt játszani, ezt a mindenkivellefekvős***** lányok szokták. bocs.
6/9 anonim válasza:
A combfixen van belül szilikon csík, a harisnyához pedig harisnyatartó kell, hogy fenn maradjon.
7/9 anonim válasza:
21:26 - Szerintem még 14 évesen nem azzal kellett volna foglalkozni, hogy sexi legyél...
8/9 anonim válasza:
Hát igen 14 évesen fontos szexinek lenni, különben a kutya se fog megkúrni :)
Amúgy már nem azért, de a harisnyához nem KELL harisnyatartó, egyáltalán nem csúszik le nélküle. legalább is nekem, 2 fióknyi jó minőségű harisnyám van, és még egyik sem csúszott le harisnyatartó nélkül.
A combfix valóban szexisebb, viszont szerintem kényelmetlenebb, még a szilikonos is, az anélküli meg egyszerűen borzasztó.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!