Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most valaki elmagyarázná nekem?

Most valaki elmagyarázná nekem?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó hogy én szeretem a szuper skinny nadrágokat, de mindég megkaptam, hogy ez nőies nadrág és a nők hordják.

Oké! Vettem állítólag féfias bő szárú nadrágokat, erre most mit látok a lányokon? Ugyan ilyen bő szárú farmereket.

Most akkor hogyan tovább? Ki jár az ellenkező nem stílusú nadrágjaiba?

2021. dec. 19. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Sehogy. Pontosan úgy tovább, ahogy te gondolod jónak, azzal, amelyik tetszik.
2021. dec. 19. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Ne foglalkozz azzal, hogy a lányok mit hordanak, ők büntetlenül felvehetnek bármit ha jól néznek ki benne, te viszont ne hordj szűk nacikat ha nem akarod, hogy beszóljanak.
2021. dec. 19. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
nokon jol tud allni egy bovebb fazonu nadrag is persze normal hatarokig, de az hogy en egy pasit super skinny nadragba lassak-hat nekem attol vegem. kapnak levetot a golyoid?
2021. dec. 19. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Skinny farmer noknek es langyiknak valo. Ettol fuggetlenul, azt hordasz, ami neked tetszik, megint csak a noket es langyi pasikat erdekli, hogy masok mit gondolnak a megjelenesukrol.
2021. dec. 19. 13:53
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem tévedtem a kommentekben, az elsőn kívűl a többi csak részrehajló akik azt gondolják, hogy minden férfinek egyenruhában kell megjelennie.

Érdekes, hogy itt az okosoktól tudom meg, hogy egy nadrág “szűkségétől” dől el , hogy meleg vagyok avagy sem.

Mi az hogy a nőknek “mindent” szabad viselni, egy férfinek meg idegenektől kell engedélyt kérni ha eltér a viselete az egyenruháktól.

Úgy döntöttem vissza térek a szuper skinny fazonokhoz mert nekem az állt jól és abban érzem kényelmesen magamat.

És hát mint olvasom, sok “idegennek” borsot tudok törni az orra alá.

2021. dec. 19. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Már megint te??

Válaszolj is magadnak másik regről és jól egyetérthetsz magaddal.

2021. dec. 19. 19:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as!

Köszönöm a golyóm jól vannak, mivel ez a nadrág nyúllik így nem szorít.

Pont mint a szűk szárú boxer. Vagy annál is aggódsz a férfiak golyóiért?

2021. dec. 20. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!