Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik az a szín, amit amúgy...

Melyik az a szín, amit amúgy szeretsz, de ruhában sosem vennéd fel?

Figyelt kérdés

2021. dec. 17. 09:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szinte bármelyik. :D

Imádom a színeket, színes dolgokat, de valamiért ruhában a feketét preferálom.

Amit tényleg soha nem hordanék, pedig kifejezetten szeretem: lila, citromsárga, zöld.

2021. dec. 17. 10:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok

Köszi a privátot, nyilván kipróbáltam mindenféle színű ruhát, és nem éreztem jól magam bennük, azért nem hordok ilyesmiket többé. Azt hittem egyértelmű, hogy nem ovis koromtól hordok feketét nonstop. :D

2021. dec. 17. 10:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

ugyanígy vagyok vele, mint #1-es

elég erősek a színeim (sűrű világosbarna haj és szemöldök, vörös szakáll, pirospozsgás arc), ezekhez egy harmadik szín általában vagy nagyon felerősíti a hatásukat, vagy zavaróan elüt. így leginkább marad a fekete.

2021. dec. 17. 10:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
NEkem a pasztellila ás a hideg púderszín. Sajnos nem állnak jó, sápasztanak.
2021. dec. 17. 10:58
 5/11 Metionin ***** válasza:
100%
Sok ilyen van, pl. a kicsit sötétebb türkiz, a lila, a szürke, sötétzöld, kék. Kellemes a szememnek de ruhát csak feketét viselek el magamon.
2021. dec. 17. 11:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán van ilyen. Azokat a színeket, amiket sohasem hordanék magamon, azokat alapból sem szeretem 😀

A rózsaszín nekem például túl lányos szín, nem csak a ruházatban, úgyhogy attól igyekszem elhatárolódni.

A fehér színtől pedig szimplán csak idegenkedem, úgyhogy szintén tartózkodom a fehér ruhadaraboktól. Érdekes módon a nőkön viszont kifejezetten bejönnek és imponálnak a fehér ruhák. Nem igazán értem ennek a pszichológiai hátterét 😄

2021. dec. 17. 11:58
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

A nagyon világos pasztell színek.

Nagyon szépnek tartom őket, különösen a kék, a lila és a mentazöld pasztell árnyalatait, de a kontrasztos színeim, a nagyon világos bőröm miatt borzasztóan mutatnak rajtam, vagy sápasztanak vagy fura arcszínem lesz tőlük.

Ami egy kicsit élénkebb, feketével kombinálva már rendben van, de a nagyon halovány színekben kb. meztelennek érzem magam.

2021. dec. 17. 12:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Magenta

Amúgy 98%-ban fekete és szürke ruháim vannak

2021. dec. 17. 12:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Sárga és vörös (kárminpiros). Férfi vagyok
2021. dec. 17. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Tűzpiros

Meg a zöld és a lila is

2021. dec. 17. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!