Melyik az a szín, amit amúgy szeretsz, de ruhában sosem vennéd fel?
Szinte bármelyik. :D
Imádom a színeket, színes dolgokat, de valamiért ruhában a feketét preferálom.
Amit tényleg soha nem hordanék, pedig kifejezetten szeretem: lila, citromsárga, zöld.
#1 vagyok
Köszi a privátot, nyilván kipróbáltam mindenféle színű ruhát, és nem éreztem jól magam bennük, azért nem hordok ilyesmiket többé. Azt hittem egyértelmű, hogy nem ovis koromtól hordok feketét nonstop. :D
ugyanígy vagyok vele, mint #1-es
elég erősek a színeim (sűrű világosbarna haj és szemöldök, vörös szakáll, pirospozsgás arc), ezekhez egy harmadik szín általában vagy nagyon felerősíti a hatásukat, vagy zavaróan elüt. így leginkább marad a fekete.
Nem igazán van ilyen. Azokat a színeket, amiket sohasem hordanék magamon, azokat alapból sem szeretem 😀
A rózsaszín nekem például túl lányos szín, nem csak a ruházatban, úgyhogy attól igyekszem elhatárolódni.
A fehér színtől pedig szimplán csak idegenkedem, úgyhogy szintén tartózkodom a fehér ruhadaraboktól. Érdekes módon a nőkön viszont kifejezetten bejönnek és imponálnak a fehér ruhák. Nem igazán értem ennek a pszichológiai hátterét 😄
A nagyon világos pasztell színek.
Nagyon szépnek tartom őket, különösen a kék, a lila és a mentazöld pasztell árnyalatait, de a kontrasztos színeim, a nagyon világos bőröm miatt borzasztóan mutatnak rajtam, vagy sápasztanak vagy fura arcszínem lesz tőlük.
Ami egy kicsit élénkebb, feketével kombinálva már rendben van, de a nagyon halovány színekben kb. meztelennek érzem magam.
Magenta
Amúgy 98%-ban fekete és szürke ruháim vannak
Tűzpiros
Meg a zöld és a lila is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!