Nagyon-nagyon fázom ünneplőben, mit tegyek? 17/Lány
Figyelt kérdés
Ünneplőben vagyok iskolában, még kb 3 órát itt leszek, de nagyon, nagyon fázom az ünneplő ruhámban.
A matrózblúz, blézer nem elég, pulcsit meg nem hoztam. A lábam is lefagy, a vastag harisnya nem ér semmit.
Valami praktikája van valakinek, hogy ne fagyjak halálra ebben a pár órában?
2021. dec. 14. 12:45
2/11 anonim válasza:
Kéredzkedj el mosdóba, aztán legfeljebb menj haza rosszullétre hivatkozva ha nagyon nem bírod. Legközelebb meg öltözz alá rendesen az ünneplőnek.
3/11 anonim válasza:
Miért mentél ünneplőbe?
Vigyel lekozelebb potruhát és ha vége az ünnepnek oltozz át!
4/11 anonim válasza:
Gyere bedugom a fűtőpatront az felmelegít xd
5/11 anonim válasza:
Vegyél kabátot
Öltözz át a tesicuccodba (harisnya maradjon) és vegyél kabátot
6/11 A kérdező kommentje:
Én ugyan nem ünnepelek, muszáj volt felvennem.
Köszönöm a tippeket!
2021. dec. 14. 14:23
8/11 anonim válasza:
Legyél kabátban órán inkább, csak nem szólnak Rád. Remélem nem olyan rövid derékig érő dzsekiben mentél suliba.
9/11 anonim válasza:
Ha ez egy űnepség akor biztos van egy olyan hely ahól van radiátor. Vagy igyál teát. ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!