Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fekete oltonyhoz milyen...

Fekete oltonyhoz milyen nyakkendő való? Vagy a nadrág se legyen fekete S csak fekete zakó?

Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 07:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És ha én tartok egy rendezvényt s rám célszerű figyelni? Akkor is előnyös?
2021. dec. 15. 08:58
 12/15 A kérdező kommentje:

Ja most látom válaszoltam az egyesnek de nem ment át:

Munkamegbeszélés amit én tartok. Sose csináltam még ilyet se tudom hogyan kell öltözni. Rendezvényszervező is vagyok egyben

2021. dec. 15. 09:00
 13/15 anonim ***** válasza:
#12: Kérdés, kik lesznek ott? Miféle munkamegbeszélés? Ha átlagban gondolkodunk akkor ne csinálj ebből gondot, legyél abban, amiben egyébként is vagy munka közben, gondolom a többiek se fognak az alkalomra kiöltözni. Ami ugye csak egy munkamegbeszélés. Egy reprezentáció amitől sok minden függhet az már más tészta.
2021. dec. 15. 11:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Pénzt kapok érte ha jól csinálom. És akkor újra meg újra. Ha nem is sokminden de van ami függ tőle
2021. dec. 15. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát ha én melósoknak tartanék, akk csak egy inget vellék föl, hogy ne tűnjek valami piperkőcnek köztük.

Ha utcai ruhában lesznek pl. irodai munkások, melósoknak külső helyen, akk inkább ilyen business casual-t választanék pl farmer, ing nyakkendő nélkül felső gomb laza, fekete zakó

Világoskék inget vennék fel.

Ha valami vezetőség, ha úgy sejtem hivatalosban lesznek, akkor vagy öltöny nyakkendővel, vagy a business casual, eletleg egy sötétkék nyakkendővel.

2021. dec. 16. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!