Általános iskolai úszásra jó a fecske úszónadrág? Nem ciki? Link a megjegyzésben
2021. dec. 12. 13:42
11/20 anonim válasza:
Hidd el jobb lesz. Nekem is most hosszúszárú short om van de mindig alá szoktam venni egy sima fecske alsót is mert hiába a hálós betét nem tart normálisan és idegesít. Nálunk is azok akik shortban jártak úszni ők is mindig vettek alá vagy boxeralsót vagy fecskét mert kényelmetlen volt. Én is nyárra terveztem beszerezni egy fecske úszót inkább.
12/20 anonim válasza:
Na látod kérdező!
8-as vagyok, akiket említettél többiek gyanánt, ők azok akikről írtam az előbbi kommentemben.
13/20 anonim válasza:
Attól is függ mennyi idős vagy.
Mennyi?
14/20 anonim válasza:
13.
Ez nem kor függő, hanem logika.
15/20 anonim válasza:
Kérdező.
Te írtad, hogy 13 éves vagy? Tényleg annyi vagy?
16/20 anonim válasza:
Áaaarrrggghhhh...
És ilyenkor veszik el tőlem a jelentési jogot?!
Nem egy és nem kettő 16 éven alulit tiltattam már innen, erre most nincs ott a kis felkiáltójel!
A sok jelentés miatt?
17/20 anonim válasza:
Rengeteg 16 alattit bebuktattam már és ez a hála?!
18/20 anonim válasza:
16!
Te kis óvodás.
Nem jelentgetni kéne, hanem válaszolni.
19/20 anonim válasza:
Megnyugtatom azokat akik szerint 14 éves kor felett nem lehet strandra/úszni fecskébe menni, hogy nem kell dokihoz menni, biztosan nagy a sötétség odabennt. DE ! Segítek nektek ! Először is töröljétek magatokat minden közösségi oldalról, majd menjetek el egy terápiára, ahol elmagyarázzák, hogy nem kell másoknak, kizárólag megfelelnetek, mert a saját életeteket nem mások miatt élitek és MÁSOK SEM MIATTATOK élik !
20/20 anonim válasza:
tudom már el telt egy kis idő azóta de a fecske lesz sokáig a nyerő és kényelmes is az biztos én is azt hordok és nem ciki ha kisebb korban vagy vagy nagyobban szerintem bárki is választ fecskét nem fogja meg báni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!