Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyáron srácok ti felvesztek...

Nyáron srácok ti felvesztek atlétát, ha szőrős a hónaljatok? Szerintetek ciki? Én sose borotválom. Lányok ti mit gondoltok erről? 26/F

Figyelt kérdés
Nemet és kort írjatok

2021. dec. 11. 21:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Ha epilálod azt a haszontalan és undorító szőrt, akkor nincs ilyen probléma.

F.

2021. dec. 13. 13:19
 12/19 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem sincs baj a hónaljszőrrel, nyugodtan felveheted a trikót!

Nyilván karban kell tartani, amikor már nagy gombóc van a hónaljad alatt, az azért már izzad, meg büdösödik is. De pár hónapos hónaljszőr még nem gáz. És azt sem kell nullára borotválni, lehet csak trimmelni.

2021. dec. 26. 17:47
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Ez személyes dolog, mindenki maga dönt benne, mint a szexuális, politikai, nyelvhasználati, étkezési preferencia terén. Amíg másokat alappal nem zavar, addig okés. Nem nagyon veszek fel atlétát, de ha újra kigyúrom magam, és valamiért úgy döntök, hogy így mennék a 3 percre levő kisboltig, vagy így dobnék be egy kávét az 5 percre levő kávézóban, biztos, hogy full borotvált lenne a hónaljam, de egy csíkot kivéve trimmelt az egész felsőtestem, sőt a fel- és alkarom is. Én így érzem jól magam. A farmer a lábikrámról kikoptatta a szőrt. Ha valami nagyon rövid shortot vennék fel, a most szőrös combom szőrtelenítése is felvetődhet. F/45
2021. dec. 26. 18:11
 14/19 anonim ***** válasza:
46%
Rögtön lepontozott valami öntudatos, mindent is jobban tudó “Élet iskoláját” végzett...
2021. dec. 28. 06:43
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

14.

Én voltam.

De nézzél meg engem.

A 12-es lennék.

2021. dec. 28. 09:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez már derék:-).
2021. dec. 28. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
53%
Borotválni nem muszáj, de mindenképp jobb rövidre vágni (pl. ollóval)
2022. jan. 6. 20:34
 18/19 anonim ***** válasza:
58%

Szóval férfiak esetében a szőr mérete sem mindegy , pont úgy mint a rövid nadrág hossza..

Ez igen!

2022. jan. 7. 08:16
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha egy nő borotválja, vagy gyantáztatja az még oké.Na de srácok??? Nekem ez nagyon furcsa, kicsit b*zis... :/

18/L

2022. szept. 16. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!