Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ilyen indokolatlanul...

Miért ilyen indokolatlanul drágák a melegítők?

Figyelt kérdés

Szerettem volna venni pár szettet magamnak otthonra, hogy legyen kényelmes viseletem. Akárhova mentem, mindenhol ilyen 40-50 ezer forintért láttam a három basic márkából (ADI,NIK,PUM). Ki az aki megveszi ennyiért? Azért hogy otthon telefingja a tévé előtt? Könyörgöm, ez egy MELEGÍTŐ, nem egy kiöltözős viselet! Az anyaguk is full gagyi. Tavaly vettem 63 ezerért egy tök jó öltönyt. A kettő között van különbség! Nagyon sok emberen látom ezeket és tuti nem vette meg mindenki ennyiért. Most ott tartunk, hogy nem tudok magamnak venni egyáltalán, mert a noname is piszok drága.

Hol lehet beszerezni olcsón, jobb minőségű “copy” cuccokat? Vagy olyat ami eredeti, de a kalandos beszerzés miatt olcsó?

2021. dec. 9. 20:12
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Vegyel kínaiban adiost ketezeröccázé'..... 😂😂😂
2021. dec. 9. 20:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Decathlonban nezd meg!
2021. dec. 9. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne márkásat vegyél, akkor nem lesz olyan drága. Decathlon-t én is ajánlom, ott lehet találni egész jót, jó áron (persze drágát is). Ha mindenképp márkás kell, akkor meg várj valami jó akcióra és vegyél olyankor.
2021. dec. 9. 20:41
 4/10 anonim ***** válasza:
46%

Mi az h indokolatlan?

Kereslet kínálat alakítja az árakat. Ha 50k-ert is megveszik, bolond lenne olcsóbban arulni...

Van minden árfekvesben meĺegítő, mindenki megtalálhatja a penztarcajanak megfelelőt.

2021. dec. 9. 20:54
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
A márkásak nyilván drágák. Tescóban, kínaiban kapsz pár ezerért.
2021. dec. 9. 21:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A máSkálában vannak cipzáros zsebbel ellátottak is, ki lehet fogni tartósakat.

Decathlonra még egy szavazat, s C@A-ban is megfizethetőek, 5-6 ezer forintosak.

2021. dec. 9. 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:
97%
Ha már otthonrakell "telefingani a tv előtt" azért miért kell hogy márkás legyen? Miért nem jó a sinsay es pl 5K ért?
2021. dec. 9. 23:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7: jogos a kérdés! :-)

De majd visszajön a kérdező, és talán megválaszolja....

2021. dec. 10. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:
A fast fashion üzletekben egy rakás ilyen van tízezer alatt/körül. És az sem sokkal rosszabb, csak nem márkás, bár otthonra szerintem mindegy
2021. dec. 10. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudod az a festék drága, amivel Adyt, Nykit, Pumit lehet nyomtatni..
2021. dec. 16. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!