Miért ilyen indokolatlanul drágák a melegítők?
Szerettem volna venni pár szettet magamnak otthonra, hogy legyen kényelmes viseletem. Akárhova mentem, mindenhol ilyen 40-50 ezer forintért láttam a három basic márkából (ADI,NIK,PUM). Ki az aki megveszi ennyiért? Azért hogy otthon telefingja a tévé előtt? Könyörgöm, ez egy MELEGÍTŐ, nem egy kiöltözős viselet! Az anyaguk is full gagyi. Tavaly vettem 63 ezerért egy tök jó öltönyt. A kettő között van különbség! Nagyon sok emberen látom ezeket és tuti nem vette meg mindenki ennyiért. Most ott tartunk, hogy nem tudok magamnak venni egyáltalán, mert a noname is piszok drága.
Hol lehet beszerezni olcsón, jobb minőségű “copy” cuccokat? Vagy olyat ami eredeti, de a kalandos beszerzés miatt olcsó?
Mi az h indokolatlan?
Kereslet kínálat alakítja az árakat. Ha 50k-ert is megveszik, bolond lenne olcsóbban arulni...
Van minden árfekvesben meĺegítő, mindenki megtalálhatja a penztarcajanak megfelelőt.
A máSkálában vannak cipzáros zsebbel ellátottak is, ki lehet fogni tartósakat.
Decathlonra még egy szavazat, s C@A-ban is megfizethetőek, 5-6 ezer forintosak.
7: jogos a kérdés! :-)
De majd visszajön a kérdező, és talán megválaszolja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!