Hordhatok-e múlt századi ruhákat?
21 éves férfi vagyok, alapjáraton régies öltözködéssel, tehát általában hosszú szárú öltönyt és/vagy inget hordok nyakkendővel, lábamon bőrcipő és szövet nadrág, ősztől kezdve pedig mindig hosszú szárú fekete kabátot hordok. Most viszont már ott tartok hogy sikerült szereznem egy keménykalapot és szeretném megkoronázni az öltözékemet eme fejfedővel csak némi aggályaim vannak az utca embereinek reakciójával kapcsolatban.
Szerintetek megkockáztassam hogy felveszem a kalapot az eddig hordott fekete golf sapka után? Ti hogyan reagálnátok az utcán egy igazi Bowler-man láttán? Illetve aggódjak-e, hogy esetleg Zsidó vallásúnak titulálnak egybe nyakú kopasz fejű gárdák és esetleg ellátják a bajomat?
valamelyik nap láttam egy fickót páncélingben sétálni, ezután már semmin nem lepődök meg :Đ
de amúgy maximum megnéznélek hogy jé, mert biztos kitűnnél, de ez még mindig jobb mint ha valaki azzal kelti fel a figyelmem hogy fűzöld hajjal, agyonlyuggatott fejjel mászkál...
nekem is tetszik a régies öltözködés egyébként :)
A kemény kalapnak és sétabotnak Angliában van jelentése komolyan.Vállald be!Ilyen külsővel simán lehet csajozni.
Nekem a csikós kalap tetszik,magas szárú csizmával,de nem vállalom be:).
Nagyon szimpatikus a különcséged. Az általad leírt fizimiska akkor lenne zsidós, hogyha hosszú pajeszod is lenne, illetve a zsidóknak azért jellegzetes az arcuk, orruk stb. (Mielőtt valaki azt mondaná, hogy zsidózok, közlöm, hogy semmi gyűlöletkeltő nincs a szövegemben, ha figyelmesen elolvassák.)
Ez egy konzervatív stílus, ami valóban kiugrik a tömegből, de szerintem igenis kifinomult stílusérzékre vall. Mondjuk a kalap szertintem öregít, de mivel fiatal vagy, így talán ez nem ügy.
Bátran vállald be. Én is különc voltam mindig is.
Én a hosszú ,fekete kabáttal furábbnak tartom a golf sapkát,mint a kalapot. Ha nem szeretnéd,hogy zsidónak nézzenek,akkor inkább cilindert szerezz be kalap helyett.
Bár egy ilyen öltözék alapján én inkább régimódi úriembernek néznélek ,nem zsidónak.
Imádom az ilyen embereket! *.*
Örölj neki, hogy nem vagy olyan silány ölözékű, mint az átlagemberek. Szerintem, jó ha valaki kitünik a tömegből, én a helyedben lazán hordanám, tök jó! *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!