Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fel vehetem melltartó nélkül?...

Fel vehetem melltartó nélkül? Nagyon feltűnő, hogy nincs rajtam? 21/N

Figyelt kérdés

[link]

Nem vettem meg a ruhát, kíváncsi vagyok a véleményekre. Egyébként a háta teljesen kivágott ezért nem lehet alá venni melltartót 😔

(Nem tudom melyik kategóriába kell írni ezt a kérdést, azért írtam ide mivel ez egy fehérnemű nélküli kép)

2021. dec. 4. 22:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
62%
Ez egy tökojó bulis felső. Nagyon nem illik hozzá a melltartó, ez nem az a felső. Lehet ptobálkozni szilikon pántossal de... ha nem érzed magadénak akkor inkább ne veddmeg.
2021. dec. 6. 15:15
 32/34 anonim ***** válasza:
76%
Ez a ruha olyan fazonú, hogy melltartóval nagyon szarul mutat, szóval vagy nélküle vagy sehogy.
2021. dec. 11. 21:40
 33/34 anonim ***** válasza:
76%

Ezt a rucit csak így érdemes hordani!

Szépek a melleid, nincs mit szégyellned!

Buliba mehet, de a csajok lehet hogy irigyen utálkozni fognak...:)

De ne foglalkozz velük!

Nem is lesz rá időd a sok pasi rajongásától!

2021. dec. 11. 21:52
 34/34 anonim ***** válasza:
37%
Pont az hogy lógós melle van látszik az árnyék. Azt sem értem ha ennyire látszik benne a mellé miért nem törölte már le a képet..szerintem túl sok már tudom hogy néz ki meztelenül a felső teste és nem érdekelne.
2021. dec. 12. 08:05
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!