Fel vehetem melltartó nélkül? Nagyon feltűnő, hogy nincs rajtam? 21/N
Nem vettem meg a ruhát, kíváncsi vagyok a véleményekre. Egyébként a háta teljesen kivágott ezért nem lehet alá venni melltartót 😔
(Nem tudom melyik kategóriába kell írni ezt a kérdést, azért írtam ide mivel ez egy fehérnemű nélküli kép)
áh, szinte alig látszik, hogy nincs rajtad melltartó 😂
komoly helyre amúgy semmiképp ne vedd fel így, kicsit közönséges.
és igen, azok az instapitsák is azok, csak a like-ra és követőkre mennek, és ezért képesek kb bármeddig elmenni 🤷
Szerintem ezt a ruhát arra találták ki, hogy melltartó nélkül hordják, a dekoltázsa és a nyitott háta miatt is. Igen, azért, hogy a férfiakat izgassa, pár lány meg irigy lesz rád, de utóbbival ne foglalkozz. Ha tetszeni akarsz a fiúknak, akkor vedd fel bátran. Eleinte fura lesz, de pár elismerő pillantás után megnő az önbizalmad és élvezni fogod. A férfiak is.
A mellbimbókra tapaszt ragaszthatsz, hogy ne üssön át annyira. Meglátod, előbb-utóbb belejössz és a tapaszt is el fogod hagyni. Bátorság, önbizalom! Hajrá!
Ez közepes cicis ruha. Kicsivel nagyon gáz volna szabása miatt. A nagyok meg valahogy belennének gyömöszölve ami szintén nem az igazi
Szóval ha: B C-s a cici akkor simán jó.
Ha megveszed akkor szerintem előtte otthon hordjad eggy ideig.
De ha 21évesen ezt itt kérdezed nem biztos hogy te olyan lány vagy akinek ilyennruha kell a ruhatárába.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!