A Killstar nem küld visszaigazoló e-mailt?
Tegnap rendeltem, de semmilyen e-mailt nem kaptam, pedig a pénzt levonták a kártyámról, és ha a Paypal oldalán jelentkezek be, ott is ott van a tranzakció.
Vagy az lehet a baj, hogy a paypal-os e-mail cimem az egy nagyon régi citromailes, amit már ezer éve nem használok, és arra küldték volna? Pedig a rendelés véglegesítése előtt megváltoztattam a Killstar oldalán az e-mail címemet.
Arra az emailre szoktak küldeni, amit rendeléskor megadsz. Nekem mindig jön visszaigazoló, utána megint egy, amikor feladták a csomagom - ebben van a tracking is, amivel nyomon tudod követni a rendelést -, illetve még egyet szoktak küldeni aznap, mikor kiszállítja a Posta a csomagodat.
Nézd meg esetleg a spam mappádban is, vagy ha gmailt használsz, akkor a promociók/közösségi mappákat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!