Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A killstar mennyire megbízható...

A killstar mennyire megbízható? Jó minőségűek a ruhák?

Figyelt kérdés

2021. aug. 7. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:
92%

Már van egy pár Killstar cuccom, és az eddigi tapasztalataim alapján meg vagyok elégedve velük.

Szerintem korrekt minőség, nagyjából egy jobb fast fashion kategóriával egyenlő ezen a metszeten belül, a ruhák élőben is gyönyörűek, és nem horror szinten túlárazott.

2021. aug. 8. 00:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt szoktam mondani én is, hogy olyan Zara vagy Mango minőség. Nem rossz, korrekt minőség, de azért nagyrészt a nevet fizeted meg náluk is.

Pont ezért én csak leárazásokkor szoktam tőlük vásárolni, van pár cuccom már, mindegyik olyan mint a képen. Viszont a méretezésük nagyon fura, mindenképpen ajánlom, hogy mérd le magad és használd a mérettáblázataikat rendelés előtt.

2021. aug. 8. 08:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én az összes Killstar cuccomat a Metalshopról rendelem.

Ott a hivatalos honlappal ellentétben pontosan leírják a méretezést, ami abszolút hasznos és korrekt (bármit rendeltem eddig, mindig tökéletes lett ez alapján), mert minden fazonnál eltérő a méretezés.

Van, amiből XS-es, másból M-es méretű kellett, így ezt mindenképpen érdemes megnézni.

2021. aug. 8. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!