A Shein melyik termékeiben találtak ólmot, ftalátok nyomait, és egyéb szabályszegő kemikáliákat? Ezeket ugye levették az oldalról? Mennyire biztonságos a már megvett termékeket viselni?
Figyelt kérdés
Amerikai cikket olvastam, hogy voltak ruhák mind a gyerek, mind a felnőtt mind a várandós részlegen, amik illegális mértékben tartalmaztak káros keminkáliákat és ólmot.
Van valahol pontos elemzés, tanulmány, hogy pontosan mi volt, és miben, milyen arányban?
Elég kimosni a ruháimat?
Dobjam ki?
2021. nov. 29. 13:45
1/2 anonim válasza:
Nahat, ez erdekes kerdes, megprobaltam rakeresni.
Ezt talaltam:
Ez egy kanadai hir. A zaful is erintett es az aliexpress is.
Ezek kinai gyartmanyu ruhak, emiatt szerintem egy masik orszag nem fog tudni hatni rajuk. Olcso cuccok, hat mostmar latszik h ez az ara.
2/2 anonim válasza:
Ja es kerdesedre valaszolva, en tuti kidobnam, kell a francnak meg ez a mereg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!