Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért a szabályszegő van...

Miért a szabályszegő van felháborodva?

Figyelt kérdés

Szabálytalanul elém hajtott, majdnem nekem jött 2 cm hézag volt, rádudáltam, anyázott és mutogatott, kiszálltam letörtem a tükrét, kiszállt meg akart ütni erre behuztam neki, kicsit megrugdaltam.

Mit képzel hogy ő ordít, anyázik, mutogat, mikor nekem okozott kárt? Persze ha rendört hivok megussza, engem büntetnek.

2021. aug. 28. 12:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

"Persze ha rendört hivok megussza, engem büntetnek."

Talán ha nem követtél volna el garázdaságot, testi sértést, önbíráskodást, akkor nem téged büntetnének.

2021. aug. 28. 12:48
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Ilyenkor a legjobb, ha kiderül te hibáztál.
2021. aug. 28. 12:53
 3/21 anonim ***** válasza:
91%

Neked ment? nem. Megrongáltad az autóját? igen. Megütött? nem. Megrúgdostad? igen. Milyen károd keletkezett? semmilyen. Rendőrt hívtál? nem.

Pszichiátriai eset vagy? nem. Köztörvényes? igen.

2021. aug. 28. 12:53
 4/21 A kérdező kommentje:
ha nem neki ál feljebb akkor nem történik semmi. még bocsánatot se kell kérnie. de majdnem belém jön és az én anyámat! hát nem.
2021. aug. 28. 12:56
 5/21 anonim ***** válasza:
90%
Hát de.
2021. aug. 28. 12:58
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
Nahát, hát nem visszanemütött a szenyó!
2021. aug. 28. 13:05
 7/21 anonim ***** válasza:
2021. aug. 28. 13:06
 8/21 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező: milyen érzés egy ókori paraszt értelmi szintjén lenni 2021-ben? Komolyan azt hiszed, hogy a "szemet szemért" elvnek van értelme? A civilizált világ évszázadok óta nem használja ezt a gondolkodásmódot, erre itt vagy te... az evolúció zsákutcája...

Velem pontosan egy hete történt meg egy nagyon hasonló eset. A tiéd annyira hasonlóan kezdődik, hogy azt hittem az én esetemet írod le. Fent voltam a Mátrában és az egyik kis faluban volt egy kereszteződés. Az én utam egyenesen ment és volt egy kereszteződés jobbra, viszont a jobb oldalnak volt elsőbbsége (tábla szerint, nem pedig jobbkéz szabály miatt). Alföldiként kissé belemerültem a tájba és nem adtam elsőbbséget egy motorosnak. Mivel ekkor még azt hittem nekem van elsőbbségem, ezért mutogattam én is. Utánam jött, megálltam, anyázott, mutogatott a táblára. Valóban igaza volt, szégyelltem is magam rendesen, tanultam belőle.

Na most... 100%-ban igaza volt neki, én pedig nem csak hogy majdnem elcsaptam, de még mutogattam is jogtalanul, pont mint a te történetedben. Na meg amúgy egy idióta magát valakinek gondoló krosszmotoros volt, ismerjük őket, nem a visszafogottságukról híresek. Ennek tudatában egy hajszálnyit sem lepődtem volna meg, ha kirángat a kocsiból és megver. De hiába volt igaza a szituációban, attól még hogy rendőrt hívtam volna rá a testi sértésért, az biztos. Engem az büntessen meg a szabályszegésemért, akinek az a dolga. Ő nem az a személy, úgyhogy felőlem annyit anyázik, amennyit akar, nem fog zavarni, elvégre igaza van, de ha tettlegességhez folyamodik, akkor abban a pillanatban azonnal elveszíti a "sértett" szerepét. Onnantól kezdve nyílt lapokkal játszunk.

Persze idáig nem fajultak a dolgok, kianyázta magát, elnézést kértem pár tucatszor, majd mentünk a magunk útjára. Ez persze azt is mutatja, hogy még egy igazi sztereotipikus, rosszul megítélt, suttyó motoros is százszor értelmesebb és civilizáltabb nálad, kedves kérdező. Amit bizonyítasz a tetteiddel és ezzel a kérdéssel az az, hogy a te értelmi szintednél nem igazán van lejjebb.

2021. aug. 28. 13:12
 9/21 A kérdező kommentje:
megtanítottam egy bunkóparasztot tiszteletre, mi ezzel a baj? emberére talált, azt hitte én is valami gyerekes anyuka vagyok aki sirva fakad mert ő ordít és mutogat?!
2021. aug. 28. 13:34
 10/21 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező! Az ilyen idióta, garázda elemeknek, mont te, semmi keresnivalója az utakon. Börtön viszontnmegérdemelt lenne.

Ja, azr hitted, együtt érzünk veled? Hát nem.

2021. aug. 28. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!