Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők, mit gondoltok ha egy...

Nők, mit gondoltok ha egy férfi digitális órát visel?

Figyelt kérdés
Tényleg akkora baklövés digitális órát viselni? (g-shock) Ismerkedésnél számít nektek bármit hogy milyen órát visel a másik?

2021. nov. 28. 15:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Jézusom, honnan jön ez a sok ostobaság??
2021. nov. 28. 15:29
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

Szerinted minden azon múlik, hogy valaki visel e órát, és hogy milyet?

Én leszharom, még csak nem is hordok, minek? A telómon van óra.

2021. nov. 28. 15:30
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Még életemben mem néztem, milyen órája van annak, akivel ismerkedek. Ha netán észrevenném, akkor ez csak annyit jelent, hogy van karórája, semmi többet.
2021. nov. 28. 15:35
 4/13 anonim ***** válasza:
28%

Nem vagyok nő, hanem órakedvelő férfi.

Magam is viselek G-Shock órát, mert a hobbi és sport tevékenységeimhez ez KELL.

Viszont én is észrevettem, hogy sok nő szemében ez olyan gyerekes. Sok nő ezt olyan kocka IT-s, meg bunkó katona dolognak tartja, és számukra kifinomultabb az öltönyóra.

Meg sokan még a búvárórákat is rühellik. Lásd hányan leírják itt azt, hogy a Seiko a prolik márkája.

2021. nov. 28. 16:00
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Persze,naná hogy,ha találkozok valakivel és nem látok rajta,megfogom a karját és feljebb húzom a ruháját,és ha nincs rajta óra,dühbe gurulok és irgalmatlanul fölpofozom. XD
2021. nov. 28. 16:02
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

figylej, a nok nagyresze total

leszarja az oramaniatokat es nem erdekli, mi van a csuklotokon, amig aznem valami nagyon ocmany csilli-villi szar.

nekem teljesen oke a digitalis ora is, ha valakinek ez illik a stilusahoz. olyan szimten nem erdekel, h az elkepeszto. ez olyan, hogy titeket se erdekel, hogy halvanyrozsaszin vagy atlatszo rozsaszin a koromlakkom, amig nincs rajtam 5 centis ocsmany mukorom.

2021. nov. 28. 16:30
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

Ha Diesel dzsekit visel, akkor a digitalis ora ellenere ramozdulok!

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

2021. nov. 28. 16:39
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Dolgoztam óraszaküzletben, a népszerű órákkal nagyjából képben vagyok, de egyáltalán nem érdekel milyen órát hord. Ahogy sem a ruha márkája, sem a kocsija emblémája.
2021. nov. 28. 17:58
 9/13 anonim ***** válasza:
81%
Engem nem érdekelne. Ha már itt tartunk a párom pont most cserélte le a karóráját digitálisra és nagyon is boldog vele. Abból is van többféle dizájn.
2021. nov. 28. 18:42
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Neked talán számít ha a kiszemelt nő digitális vagy analóg órát hord?.. na ugye hogy nem. Ha pedig olyannal álnál le akinek ez nagy határozó párválasztásnál annyit is ért és nem egymást keresitek.
2021. nov. 28. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!