Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az öltözködésről?

Figyelt kérdés
[link]

2021. nov. 28. 14:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Nekem ez utcára túl merész. Buliba lehet, hogy talán oké; én ezt nem tudom, mert nem járok bulikba; sose szoktam.
2021. nov. 28. 14:52
 2/15 anonim ***** válasza:
54%
*amúgy csini, de ha mégis mennék így emberk közé, akkor szerintem csak strandon. Különben meg,vay nem vennék meg ilyet, vagy megvennék,mert amúgy tetszik, de csak otthon szexiznék vele a páromnak, hogy táncolok benne kicsit, vagy nemtom. De amúgy csini, csak szerintem nemigazán utcára való.
2021. nov. 28. 14:53
 3/15 anonim ***** válasza:
30%
*nekem ez lehet,hogy egy picit így túl ,,felkínálkozós"
2021. nov. 28. 14:54
 4/15 anonim ***** válasza:
23%
*vagy, otthon kertbe is lehet jó még; kifeküdni a kempingágyra; vagy az erkélyen.
2021. nov. 28. 14:55
 5/15 anonim ***** válasza:
57%

Nyíregyháza irányába menet sok ilyen egyenruhás stoppos van...

Mi a véleményem róla? Közönséges.

2021. nov. 28. 14:55
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Szegény, biztos nincs pénze új nadrágra, miután kifogyott a régiből, halál ciki, hogy kilóg a bugyi.
2021. nov. 28. 15:01
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Szörnyű
2021. nov. 28. 15:12
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

Amerika déli helyein, Spanyolba, Görögbe, Olaszoknál tömegével öltöznek így már 16 évesek is, nekik még nem lóg a gyomruk, feszesek. Ha nem zavar a sok szem, akkor próbáld ki egy nyáron, és figyeld a reakciókat, a magyar sajnos elmaradott, így mindenre rámondja hogy a cigányok hordják, ízléstelen. Mert még nem láttak világot, más embereket.

Én fekete csajt láttam motoron farmer short-ban és neonzöld top-ban, valakinek közönséges, nekem nem, strandon ennyi erővel miért nincs illemszabály, etikett?

2021. nov. 28. 15:19
 9/15 anonim ***** válasza:
31%

Nemtetszik.

Ha mutogatja a mellét, meg a hasat, akkor a nadrag miert ennyire bő?

Sztem ne legyen ennyire bő...

2021. nov. 28. 15:26
 10/15 anonim ***** válasza:
57%

Ez van most divatban, latinoknál már 90es években elterjedt volt.

2021. nov. 28. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!