Arról nem tehetek, hogy a rosszakaróid leszavaznak…
Nyugodtan csinálj bohócot magadból, és higgy nekik, illetve a rosszindulatú eladóknak.
Egy rózsaszínre biztos nem mondanák, hogy férfi, de ezek amiket linkeltél biztos nem nőies cipők.
Vagy! Mutass ezeken kívűl férfias cipőket.
ennyit rólad :)
nőies cipő??? nem magassarkú cipőket küldtem:)
egyszerű fekete adidas cipőket küldtem, lehet rossz képeket nézel ;) amit egyaránt hordhat fiú/lány is ha tetszik neked ha nem vannak UNISEX SPORTcipők!!!! (nem nőies!) vagy te női sportcipőről még nem hallottál?
Puszi/pacsi ;)
Ja! Még annyit, hogy ezt a két linket tedd ki próbaképpen, hogy a versenyzők szerint melyik a férfi, illetve a női cipő.
Majd a kommentek végén fedd fel az igazságot.
Kíváncsi lennék egyhangúan mit írnának.
érdekes rajtad kívül mindenki más azt írta h hordhatja lány is, na akkor kinek kéne elgondolkozni???
tudod egyáltalán hányadik században élünk v segítsek? :)
leírták ők is hogy az adidas all star cipőt is hordhatják fiúk/lányok egyaránt max .15 évesnél nem lehet több ilyen gyerekes gondolkodással FIX.
ugyanez a cipő fehérben citrom/narancs sárga szinnel női kategóriában van ez már nőies??? XD sőtt a fehér alapon fekete "csíkos" is női kategória :) veled meg a felfogásoddal van a probléma.
Arról nem tehetek, hogy én a saját kommentemet írom neked, a többi birka meg azt amit olvasni akarsz, és még egymástól sem tér el a kommentjük, nehogy leszavazzák bármelyiküket is.
Engem nem érdekel ki szavaz le, neked is feltűnt, hogy nullán állok.
Mellesleg ne fekete cipőn rugózzál, a rózsaszínt tedd ki kérdésnek, hogy férfias cipő e.
De mint írtam tegnap,azt a kérdést tedd ki.
A te "gondolkodásoddal" van a probléma. Ismeretlen emberek miért is írnák, azt ami nekem " tetszik" ? a véleményüket írták, rajtad kívül mindenki belátja hogy ez egy unisex cipő. Te vagy itt az egyetlen különc azon kéne elgondolkoznod nem lehet h veled van a "probléma"? számomra nem probléma, én hordom. A rózsaszín cipő nekem nem kérdés az egy FÉRFI sportcipő! (független a színétől FÉRFI; egyaránt van női fekete SPORTCIPŐ nem köröm cipő-> attól még hordhatja nő is)
Szerinted ami rózsaszín az nőies? ami fekete cipő férfias? XDDDD elég érdekes gondolkodás mód :D
Reménytelen eset vagy!
Valószínű végig sem olvastad amit írtam, mert akkor nem írnád ugyan azt újra.
Na Csá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!