Másnak is fél évig bírja a Deichmann cipő, normális ez?
Figyelt kérdés
Eddig szinte az összes cipőm fél évig bírta kb.2021. nov. 25. 06:49
11/15 anonim válasza:
Nem tudom, nekem ezzel nagyon változó tapasztalatom van. Én ilyen 10-15 ezer forintnál többet sosem költöttem még cipőre, én erre sajnálom a pénzt, ez van. Van olyan Deichmannos (meg mást fast fashion) cipőm, ami tényleg egy szezont bírt ki és tönkrement, de a legtöbb nekem abszolút tovább szokta bírni, 2-3 évig. Mondjuk az is igaz, hogy váltogatom őket, tehát nem egy cipőt hordok állandóan minden nap és így kevésbé van terhelés alatt. Illetve vigyázok is rájuk, amennyire lehet.
12/15 anonim válasza:
Nekem a deichmannos cipőim belseje foszlott szét, meg a bokámnál. Jó ideje Lacoste cipőket veszek csak, azok 4-5 évig is bírják.
13/15 anonim válasza:
Milyen sűrűn hordod? Ha minden nap ugyanabban a cipőben lennék, bárhol veszem őket, nekem se tartana tovább.
Így, hogy váltogatom őket, 2-4 évig kitart egy. De nem egy olyan cipőm van, aminek egyszerűen a talpa közepe vékonyodik el annyira, hogy kilyukad. Pedig nem csoszogok.
14/15 anonim válasza:
Nekem volt egy szezonom, amit azzal töltöttem, hogy havonta vittem vissza a cipőimet a különböző boltokba, mert volt, ami egy hét alatt szétfoszlott. Nevetséges. Deichmann, CCCben sorban egyre drágábbakat vettem a visszakapott pénzből. Míg a végén vettem a Tamarisban egy csizmát 18ért, az azóta is cipő, ennek már 4 éve
15/15 anonim válasza:
Meglepő, én 25 vagyok igazi cipőmániás, mindig onnan veszek, a legtöbb graceland 10.e körüli ára van és én mindig sokáig hordtam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!