Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Másnak is fél évig bírja a...

Másnak is fél évig bírja a Deichmann cipő, normális ez?

Figyelt kérdés
Eddig szinte az összes cipőm fél évig bírta kb.
2021. nov. 25. 06:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, nekem ezzel nagyon változó tapasztalatom van. Én ilyen 10-15 ezer forintnál többet sosem költöttem még cipőre, én erre sajnálom a pénzt, ez van. Van olyan Deichmannos (meg mást fast fashion) cipőm, ami tényleg egy szezont bírt ki és tönkrement, de a legtöbb nekem abszolút tovább szokta bírni, 2-3 évig. Mondjuk az is igaz, hogy váltogatom őket, tehát nem egy cipőt hordok állandóan minden nap és így kevésbé van terhelés alatt. Illetve vigyázok is rájuk, amennyire lehet.
2021. nov. 25. 15:24
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Nekem a deichmannos cipőim belseje foszlott szét, meg a bokámnál. Jó ideje Lacoste cipőket veszek csak, azok 4-5 évig is bírják.
2021. nov. 25. 18:19
 13/15 anonim ***** válasza:
38%

Milyen sűrűn hordod? Ha minden nap ugyanabban a cipőben lennék, bárhol veszem őket, nekem se tartana tovább.

Így, hogy váltogatom őket, 2-4 évig kitart egy. De nem egy olyan cipőm van, aminek egyszerűen a talpa közepe vékonyodik el annyira, hogy kilyukad. Pedig nem csoszogok.

2021. nov. 25. 20:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy szezonom, amit azzal töltöttem, hogy havonta vittem vissza a cipőimet a különböző boltokba, mert volt, ami egy hét alatt szétfoszlott. Nevetséges. Deichmann, CCCben sorban egyre drágábbakat vettem a visszakapott pénzből. Míg a végén vettem a Tamarisban egy csizmát 18ért, az azóta is cipő, ennek már 4 éve
2021. nov. 27. 10:48
 15/15 anonim válasza:
0%
Meglepő, én 25 vagyok igazi cipőmániás, mindig onnan veszek, a legtöbb graceland 10.e körüli ára van és én mindig sokáig hordtam őket.
2021. dec. 5. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!