Másnak is fél évig bírja a Deichmann cipő, normális ez?
Nekem csak az ólcsóbbaknak esett le a talpa...
Sajnos muszáj költeni a jobb minőségű cipőkre :/
Egyébként Deichmann-ban is vannak jók, de nyilván nem a 8000 ft-osak.
Irtó dühítő szerintem, hogy egy szezont bír egy cipő. Nekem a decathlonos deszkás cipő is hamar elkezdett foszlani, pedig az elvileg tartós, nagyobb igénybevételre való.
Az office-ban a drágább darabokkal vannak kicsit jobb tapasztalataim, de a harmincezer körüli, magasszárú, utcai converse is csak két szezont bírt ki. Eddig a legtartósabbak a sketchers-ek voltak, de az is lutri.
Hat.. En amiket vettem kínaiból (munkához sportcipő), azok már 3-5 évesek. Mostmár van amit csak sétálni használok, de csak azért mert már kicsit nyomná egész nap a lábam de amúgy külsőre semmi baja.
A Deichmannos cipőim pedig.. Van egy, ami 14 éves korom óta megvan (8éves) de csak évi talán 1-2 napot hordom. Amúgy pedig azt tudom mondani, hogy amiket minden évben hordok felváltva, azok ilyen 1-5 évesek. Idén kaptam egy új csizmát, mert azok közül már egy kezd kicsit elhasználódni. Sajnos itthonra sem fogom tudni felvenni. Szóval én úgy gondolom, hogy vigyázok nagyon a cipőimre és csizmáimra. Egyedül a nyári szandálok nem bírnak egy évszaknál többet.. Máshonnan nem nagyon van cipőm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!